Οριστικά κατεδαφιστέο το «παλάτι» 8.000 τ.μ. του Λάκη Γαβαλά στην Παιανία - iefimerida.gr

Οριστικά κατεδαφιστέο το «παλάτι» 8.000 τ.μ. του Λάκη Γαβαλά στην Παιανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πολεοδομία του Μαρκόπουλου απέρριψε τις ενστάσεις του επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά κατά της αρχικής απόφασης που έκρινε κατεδαφιστέες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Λάκης Γαβαλάς Α.Ε. σε ιδιόκτητο οικόπεδο 23 στρεμμάτων πάνω στην Ατική Οδό.

Με την ίδια απόφαση επιβεβαιώνεται το πρόστιμο των 325.000 ευρώ που έχει επιβληθεί καθώς, σύμφωνα με το αρχικό πόρισμα το κτίσμα, συνολικού εμβαδού 8.000 τετραγωνικών μέτρων, σε μια περιοχή που επιτρέπεται μόνον η ανέγερση αποθηκών -και ως τέτοια ήταν η αρχική άδεια- έχει μετατραπεί σε: γραφεία, χώρους σχεδιαστηρίων, τουαλέτες, εστιατόρια, χώρους υπολογιστών, σε εργαστήρια ραπτικής, χώρους με χρήση καπνιστηρίων, εξωτερικά φυλάκια, ψευδοροφές, ασφαλτόστρωση οικοπέδων για χρήση πάρκινγκ και άλλα πολλά.

Η απόφαση αυτή της πολεοδομίας έχει φρενάρει και τις προσπάθειες του κ. Γαβαλά να πουλήσει τις εγκαταστάσεις τις οποίες κοστολογεί περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ και έτσι να αποπληρώσει όλα τα χρέη του προς το δημόσιο και τους προμηθευτές του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ο κ. Γαβαλάς υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχε συλληφθεί γυρνώντας από τα μπουζούκια από άνδρες του ΣΔΟΕ για χρέη προς το δημόσιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ