Λάκης Γαβαλάς: Ο απόλυτος fashion maker, έγινε... Μανταλένα με χειροπέδες - iefimerida.gr

Λάκης Γαβαλάς: Ο απόλυτος fashion maker, έγινε... Μανταλένα με χειροπέδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

-fashion icon- celebrity Λάκη Γαβαλά. Από πέρυσι ήδη έχει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα. Η αυτοκρατορία μόδας που έχτιζε για πολλά χρόνια βρίσκεται στα όρια της οριστικής χρεοκοπίας. Οι εγκαταστάσεις του στην Παλλήνη και η βίλα των ξέφρενων πάρτι στη Μύκονο βρίσκονται μεταξύ πώλησης και κατάσχεσης. Σήμερα συνελήφθη, γυρίζοντας τα ξημερώματα από τα μπουζούκια για χρέη 1,5 εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο.Το 2011 δεν είναι μια χρονιά σαν όλες τις άλλες για τον δαιμόνιο επιχειρηματία

Ο ίδιος όμως δεν το έβαζε κάτω (στην πορεία μπορείτε να καταλάβετε το γιατί). Και στο reality Fab 5 συμμετείχε κανονικά και δεν έχανε το κέφι του. Το καλοκαίρι μάλιστα σε μια κορυφαία επίδειξη κουράγιου και αυτοσαρκασμού διοργάνωσε το ετήσιο μεγαλειώδες πάρτι γενεθλίων του, αν και σύμφωνα με κάποια βιογραφικά του έχει γεννηθεί στις 6 Ιανουαρίου. Αυτή τη φορά όμως δεν έγινε στη Μύκονο. Εγινε στη Μήλο. η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μΟπως περιέγραφε το περιστατικό ία μαυροφορεμένη ιδιότυπη Μανταλένα σκύβει πάνω από την τούρτα με σχηματισμένο το ομοίωμα της και σβήνει το κερί: «Να τα εκατοστήσεις! ΜΑΝΤΑ-LAKIS». Ο εορτάζων Λάκης Γαβαλάς μπαίνει στον ρόλο της πτωχής βαρκάρισσας που ταυτίστηκε με την Αλίκη και οι VIP καλεσμένοι του στη Μήλο ξεσπούν σε γέλια και ιαχές.

Τα φετινά γενέθλια του 58χρονου Λάκη Γαβαλά τον βρήκαν στο βορινό λιμάνι της Μήλου, την Απολλωνία, να χορεύει μερακλωμένος πάνω στα τραπέζια βαριά λαϊκά, επιλέγοντας για την περίσταση ένα μαύρο φόρεμα αλά Μανταλένα, αλλά όχι και την ίδια πλούσια ξανθιά κόμη. Ενα πάρτι για τις ανάγκες του οποίου κλείστηκε εξ ολοκλήρου μία ψαροταβέρνα που έβγαλε εξτρά τραπέζια στην άμμο, προκειμένου ο επιχειρηματίας και οι δεκάδες προσκεκλημένοι του να διασκεδάσουν ξένοιαστα - και κυρίως ιδιωτικά.

Λίγο μετά την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 προκειμένου να αναζητήσει προστασία από τους πιστωτές του μέχρι νεωτέρας, η φημολογία δίνει και παίρνει. Δεκάδες δημοσιεύματα τον θέλουν να παλεύει με τα χρέη, να έχει εξαφανιστεί από τα συνήθη κοσμικά στέκια και να καταφεύγει στην πώληση επαγγελματικών ακινήτων και σπιτιών. Μπορεί έτσι να τον θέλουν τα δημοσιεύματα και ίσως κάπως έτσι να είναι κιόλας. Σημασία όμως έχει ότι ο Λάκης Γαβαλάς δεν είναι από τους τύπους που θα κλειστούν στο σπίτι και θα μιζεριάσουν. Κι αν θα κλάψουν, τουλάχιστον το μαντίλι θα είναι Hermes.

Εκείνο το Σαββατοκύριακο, η Μήλος θύμιζε Μύκονο - τουλάχιστον ως προς τις αφίξεις ελικοπτέρων και δεκάμετρων γιοτ. Αν και κανείς δεν κατάφερε να εντοπίσει τους επιβάτες που αποβιβάστηκαν από ελικόπτερα και σκάφη, τα νέα ότι ο Γαβαλάς θα κάνει πάρτι στο νησί δημιούργησαν τους απαραίτητους συνειρμούς. Στο βόρειο λιμανάκι της Μήλου, την Απολλωνία, από τις 9 το βράδυ φορούσε τα γιορτινά του. Μία από τις πιο γνωστές ψαροταβέρνες του νησιού, ο «Χρήστος», που φημίζεται για τα φρέσκα ψάρια του και τους θαλασσινούς μεζέδες, είχε διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του γενέθλιου πάρτι. Από τα πρόσωπα που κατέφτασαν στο εστιατόριο, εκείνοι που αμέσως έγιναν αντιληπτοί, ήταν η Ελλη Στάη με τον σύζυγο της Μιχάλη Γουλανδρή, αλλά και ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος με τη σύζυγο του Νατάσα, πιστοί φίλοι του Λάκη Γαβαλά εδώ και χρόνια. Δεκάδες όμορφες παρουσίες, νεαρά κορίτσια και αγόρια, πλαισίωναν επιχειρηματίες και στενούς του φίλους, μεταξύ των οποίων και η Νταίζη Μανιατοπούλου αλλά και η Σόφη Δελούδη. Στο επίκεντρο φυσικά όλων ως τιμώμενο πρόσωπο ο γνωστος για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος, ως συνήθως, επιφύλαξε μια έκπληξη για τους καλεσμένους. Ντυμένος στα μαύρα ως άλλη Μανταλενα, τον κινηματογραφικό θρυλικό ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που ως βαρκάρισσα πάλευε με το μεροκάματο να ζήσει τα αδέλφια της, ο επιχειρηματίας θέλησε προφανώς με αυτό τον τρόπο να διακωμωδήσει την τωρινή δεινή κατά τους τρίτους οικονομική του κατάσταση – μια κατάσταση που βεβαίως δεν τον εμπόδισε να κάνει τσιγκουνιές φιλεύοντας τους καλεσμένους με πληθώρα θαλασσινών μεζέδων, κρασιών, ψαριών και λοιπών επιδορπίων.

Το κλου της βραδιάς ήταν φυσικά η ευρηματική τούρτα, πλήρως εναρμονισμένη στο κόνσεπτ του εορτάζοντος. «Να τα εκατοστήσεις! ΜΑΝΤΑ-LAKIS» ήταν η ευχή που φιγουράριζε πάνω στη μορφή της μαυροφορεμένης Μανταλένας κι εν μέσω χειροκροτημάτων ο Λάκης Γαβαλάς έσβησε το κερί των 58 του χρόνων ως ΜΑΝΤΑ-LAKIS – αν και όχι τόσο πτωχός, ούτε ταπεινός. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία του φαγητού και μαζεύτηκαν τα πιάτα, γρήγορα ο χώρος μεταλλάχτηκε από κλασική ψαροταβέρνα σε παραλιακό μπουζουξίδικο. Ολα τα τραπέζια ήταν πλούσια στολισμένα με λουλούδια και μόλις η πενταμελής ορχήστρα πήρε τη σκυτάλη από τον dj, τα λαϊκά χιτ έδωσαν τον τόνο. Επιχειρηματίες, μοντέλα και κοσμικοί εγκαταλείπουν τα τραπέζια τους, χορεύουν βαριές ζεϊμπεκιές και τσιφτετέλια, ενώ τους ραίνουν με δεκάδες λουλούδια. Η ψυχή του γνήσιου ελληνικού γλεντιού ήταν φυσικά ο Λάκης Γαβαλάς που ανεβασμένος σε τραπέζι χόρευε εκστασιασμένος – πάντα ως μαυροφορεμένη Μανταλενα.


Αυτό όμως ήταν ένα στιγμιαίο διάλειμμα στην πραγματικά τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνει εδώ και μήνες ο γνωστός επιχειρηματίας.

Rolls Royce) Μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό Down Town, είπε: «Συμβαίνει παντού. Ούτε κι εγώ το περίμενα. Γι’ αυτό ακριβώς και είχα αποκτήσει αξιοπιστία στις συναλλαγές μου στην Ελλάδα. Αναφορικά με το λούσο, όμως, θέλω να σου πω πως δεν υφίσταται. Εγώ γελοιοποιώ τα πράγματα. Ακόμη και το λούσο. Και αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος. Το να έχω δηλαδή ένα αγγλικό αυτοκίνητο (σ.σ. , γιατί συνεργαζόμουν με πέντε αγγλικές εταιρίες και ήθελα όταν έρχονταν εδώ οι εκπρόσωποί τους να τους μεταφέρω με ένα αγγλικό αυτοκίνητο, ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Ετσι όμως έμαθα και τον κόσμο να ντύνεται με αγγλικά ρούχα. Δεν πρέπει να μου ρίχνουν μομφή για το lifestyle μου- για μένα αυτό ήταν νορμάλ. Εξάλλου δεν είμαι ο άνθρωπος που πηγαίνει στα μπουζούκια και ξοδεύει εκατομμύρια σε λουλούδια, δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου τυχερά παιχνίδια, δεν σκέφτηκα ποτέ να ξοδέψω τα χρήματά μου σε βαρβιτουρικά και ουσίες που στοιχίζουν.»

απάντησηΟ Λάκης Γαβαλάς παραδέχθηκε ότι πουλάει το σπίτι του στη Μύκονο ενώ έδωσε και στο γιατί αποδέχθηκε την πρόταση του ΑΝΤ1: «Αρχισε να μου λείπει το γέλιο από τη ζωή μου. Με έβλεπα στον καθρέφτη και δεν γελούσα. Κάποιοι άνθρωποι έγιναν βίαιοι και απάνθρωποι απέναντί μου. Εκείνοι όμως που παρέμειναν ζεστοί και περιμένουν πράγματα από εμένα είναι πολύ περισσότεροι, γι’ αυτό είπα «Λάκη, κάτι πρέπει να κάνεις εδώ. Με αυτούς πρέπει να ζεις και να πορεύεσαι». Το λάθος μου ήταν η υπεραισιοδοξία που είχα για τη χώρα μου. Και να σου πω και κάτι; Επί 28 χρόνια και τις εφορίες μου πλήρωνα και χρήματα στο χώρο της μόδας διακίνησα. Ε, έλεος, ας κάνω και εγώ καμιά ζημιά!»


Το πόσο τραγικά ήταν τα πράγματα στην άλλοτε κραταιά του επιχείρηση το περιγράφουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι λίγες ημέρες πριν τη σημερινή του σύλληψη είχαν εκδώσει ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων σημειωνόταν:

«Eίμαστε εργαζόμενοι στην εταιρεία ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ και θέλουμε να καταγγείλουμε παράνομες ενέργειες που έγιναν και γίνονται εις βάρος των Εργαζομένων, των Πελατών της εταιρείας και του Δημοσίου.

Η εταιρεία τον τελευταίο καιρό έχει προσλάβει ομάδα Στελεχών και Συνεργατών και μας ανακοίνωσε ότι λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που έχει, έφερε ΕΙΔΙΚΟΥΣ για να την σώσουν. Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος ο κ. Λάκης Γαβαλάς μας διαβεβαίωνε, και εμείς τον πιστεύαμε, ότι η εταιρεία ήταν υγιής. Μετά όμως των ξαφνικών ανακοινώσεων της εταιρείας και του Τύπου για χρεοκοπία, αναγκαστήκαμε να οργανωθούμε μεταξύ μας, να ανταλλάξουμε πληροφορίες και να ψάξουμε..

1ον Έπρεπε να μάθουμε γιατί οι Οίκοι Εξωτερικού δεν μας παρέδωσαν τα ρούχα της σεζόν.(έχουν καταστραφεί εκατοντάδες πελάτες μας ,που τηλεφωνούν ,βρίζουν και έχουν καταφύγει στην δικαιοσύνη διότι τους είχαμε πάρει επιταγές προκαταβολών και τις είχαμε δώσει στις Τράπεζες παρά τις συνεχείς προτροπές μας προς την διοίκηση της εταιρείας ότι αυτό ήταν επικίνδυνο και παράνομο. Έτσι οι πελάτες και εμπόρευμα δεν παρέλαβαν και οι Τράπεζες τους σφραγίζουν επιταγές και έχασαν τον τζίρο της σαιζόν χωρίς εμπορεύματα).

Μάθαμε ότι οι Οίκοι όχι μόνο δεν είχαν πληρωθεί αλλά διέκοπταν την συνεργασία με τη εταιρεία μας. Σχετικές ανακοινώσεις στον τύπο ,σύμφωνα με στοιχειά που βρήκαμε, οίκοι BURBERRY (Να κατέβει η πινακίδα της φίρμας της από το μαγαζί του Κολωνακίου μέχρι τέλος Αύγουστου) και D&G παραδίνουν οι ίδιοι στους πελότες, την DSquared δε και την MOSCHINO την πήρε ο όμιλος ΠΑΓΩΝΗ. (Αρα η εταιρεία δεν είχε αντικείμενο εργασιών και εξέλιξις αφού η ανωτέρω οίκοι αγγίζουν το 85% του τζίρου της Χονδρικής και αντίστοιχα θα χαθεί και ο αυτός τσίρος από τα καταστήματα μας της Λιανικής ).

2ον Μάθαμε ότι όλη η περιουσία της εταιρείας αλλά και των μετόχων είναι υποθηκευμένα στις Τράπεζες και το Δημόσιο και δεν μπορούν να πουληθούν, η δε αποτυχία στις προσπάθειες μίσθωσης των ακινήτων οφείλεται στην σωρεία Πολεοδομικών παραβάσεων.

3ον Τα χρέη στο Δημόσιο (Εφορία - ΙΚΑ) αγγίζουν τα 15.000.000 σήμερα, και όχι όπως ψευδώς δηλώνουν 5.000.000 και μάλιστα ότι έχουν διακανονιστεί (Αλήθεια τι κάνει η ΦΑΕΕ Αθηνών (Καλλιθέα) όταν με τόσα χρέη δεν κατάσχει τις εισπράξεις των καταστημάτων λιανικής της εταιρείας (500 έως 800.000 μηνιαίες εισπράξεις) και μάλιστα όταν η κυβέρνηση μιλά για πάταξη της φοροδιαφυγής, και ότι η μη απόδοση ΦΠΑ είναι κακούργημα.)

4ον Η μείωση του προσωπικού με διάφορους τόπους αγγίζει το 70% και όχι όπως ψευδώς δηλώνει στις 6-7-2011 στην ESPRESSO και σε άλλα έντυπα ο δικηγόρος ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ αλλά και στην αίτηση του άρθρου 99 (ότι η εταιρεία διατηρεί τις θέσεις εργασίας και ότι σκοπός της εταιρείας είναι να μην απολυθεί κανείς εργαζόμενος) μέλος της ομάδας των ειδικών για την σωτηρία της εταιρείας και ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ που με στοιχειά αναφέρουμε ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘETOYN.

Με εξαναγκασμό σε παραιτήσεις ή με εικονικές απολύσεις. Έτσι έκαναν και κάνουν και σε μας. Μας δημιουργούν πρώτα άγχος και φόβο με απειλές ότι δεν σας χρειαζόμαστε , ότι υπήρξαμε ανεπαρκής επαγγελματικά αφήνοντας υπονοούμενα και ως εκ τούτου άλλους μας εξαναγκάζουν σε παραιτήσεις, και σε άλλους μας προτείνουν να υπογράφουμε ότι λάβαμε αποζημιώσεις με αντάλλαγμα την εγγραφή μας στο Ταμείο Ανεργίας, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη του κάθε ενός. (έχουν γίνει ήδη σε πολλούς συναδέλφους). Καθυστερούν τις καταβολές των δεδουλευμένων μας δηλώνοντας οικονομικές δυσκολίες αλλά οι κύριοι λαμβάνουν μισθούς και αμοιβές παροχών υπηρεσιών 10.000 και 15.000 τον μήνα δηλώνοντας μας με θράσος και αναίδεια, για να μας ερεθίσουν , ότι εμείς έχουμε συμφωνία να πληρωνόμαστε στο πρώτο 4ημερο του μήνα.

Οσο για τις απαράδεκτες οικονομικές και προσωπικές συμπεριφορές του κ. Γαβαλά καμία συζήτηση. (πρόσφατη παραλαβή τσάντας HERMES 25.000 για την συλλογή του, είναι σε διακοπές στα Κουφονήσια, Μπόντρουμ και Μύκονο, αυτή την εποχή που μας δηλώνει αδυναμία πληρωμών, ενώ έδινε εντολή να πληρωθεί ο οδηγός-συνοδός του μέχρι και τον Αύγουστο. Θρασείς και ψευδείς δηλώσεις του ότι έχει ενταχθεί στο άρθρο 99,(ενώ ακόμη δεν έχει συζητηθεί) πως είναι τόσο σίγουρος).

5ον Στη διάθεση μας έχουμε την αίτηση της εταιρείας και την έκθεση βιωσιμότητας για το άρθρο 99 (άνευ εκθέσεως Ορκωτών Λογιστών) με όλα τα ΨΕΥΔΗ περί Προσωπικού, Προμηθευτών Εσωτερικού - Εξωτερικού, Πελατών και υποχρεώσεων προς το Δημόσιο. Για ότι καταγγέλλουμε υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες και είμαστε προετοιμασμένοι να υπερασπιστούμε δια της Δικαστικής Οδού τα δικαιώματα μας , αν δεν τακτοποιηθούν νόμιμα και όχι εκβιαστικά οι οικονομικές μας διαφορές με την εταιρεία , και ας αναφέρει η εφημερίδα τα ΝΕΑ ότι ο δικηγόρος της εταιρείας παραδίδει μαθήματα επιχειρηματικής επιβίωσης στο Πρωτοδικείο Αθηνών .

LAK. τα οποία πουλούσε σε 10πλάσια τιμή από αυτή τη αγοράς.Και για όσους πιστεύουν ότι ο χώρος της μόδας είναι στρωμένος με άνθη αξίζει να διαβάσουν την καταγγελία που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από γνωστό βιοτέχνη -κατασκευαστή φασόν ενδυμάτων στο Περιστέρι. Από εκεί, που όπως τουλάχιστον καταγγέλλεται αγόραζε ο κ. Γαβαλάς τα ρούχα της σειράς

Ιδιοκτήτης της εταιρίας, ένας... Σύριος επιχειρηματίας που ήρθε στην Ελλάδα το 1985. Ο κ. Αμπτελγάνι Αλμάνλα ή Κώστας όπως είναι γνωστός στην αγορά υπήρξε για μια χρονιά ο βασικός κατασκευαστής ρούχων της σειράς LAK., ιδιοκτησίας Λάκη Γαβαλά

«Ημασταν οι κατασκευαστές της σειράς LAK. για τον χειμώνα και το καλοκαίρι του 2011» αναφέρει ο κ. Αλμάνλα.

«Τα ρούχα που παρουσίασε ο κ. Γαβαλάς στην επίδειξη μόδας στην Πέτρου Ράλλη ήταν όλα δικά μας. Του δώσαμε εμπόρευμα αξίας 150.000 ευρώ όμως μέχρι και σήμερα δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ. Αναγκάστηκα λοιπόν για να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου να ξενοικιάσω αρχικά έναν χώρο 850 τ.μ που διατηρούσα τα τελευταία 10 χρόνια, να απολύσω 70 υπαλλήλους και μετά να στραφώ αναγκαστικά σε τοκογλύφους προκειμένου να δανειστώ 22.000 με 5% τόκο προκειμένου να πληρώσω το ΦΠΑ για τα ρούχα του κ. Γαβαλά!»

Ο Σύρος επιχειρηματίας ξεκίνησε να συνεργάζεται με την LAK. τον περασμένο Οκτώβρη. Οπως εξιστορεί ο ίδιος, συνεργάτες του κ. Γαβαλά τον πλησίασαν και του ζήτησαν να δουλέψουν μαζί του, καθώς είχαν μάθει μέσω άλλων συνεργατών ότι έχει αναλάβει την δημιουργία προϊόντων για πολλές άλλες επώνυμες φίρμες και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

«Με ρώτησαν: Μπορούμε να βγάλουμε μέσα σε δυο μήνες 20.000 κομμάτια; Μπορούμε τους απάντησα εγώ. Μιλάμε για εμπόρευμα 150.000 ευρώ. Μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν, σακάκι, ταγέρ, ότι θέλεις. Του έφτιαχνα για παράδειγμα μπλούζες με 8 ευρώ και αυτός τις πουλούσε 118 ευρώ τη μία! Μπουφάν με 80 ευρώ, αυτός το πούλαγε 800 ευρώ. Αυτά τα είδα με τα μάτια μου. Ξεκινήσαμε λοιπόν να βγάζουμε όλη την παραγωγή και ο κ. Γαβαλάς με αυτά τα ρούχα όπως σας είπα έκανε την επίδειξη μόδας του στην Πέτρου Ράλλη. Τα πούλησε όλα αλλά εμείς δεν πήραμε ούτε φράγκο. Ολες οι επιταγές που μας έδωσε σφραγίστηκαν από τις τράπεζες. Ολοι μου λένε να ξεχάσω τα λεφτά. Ομως αυτά τα λεφτά που μου λένε να ξεχάσω δεν είναι δικά μου. Είναι για να πληρώσω τους υπαλλήλους που δούλευαν σαν σκύλοι για να πάρει τα ρούχα έγκαιρα τα ρούχα ο κ Γαβαλάς. Εχω ένα σπίτι στο Περιστέρι κοντεύω να το χάσω. Εμείς εδώ αν δεν πληρώνουμε το ΙΚΑ, την άλλη μέρα μας κλείνουν το μαγαζί».

Ο κ. Αλμάνλα, όπως λέει, ως ύστατη λύση αναγκάστηκε να στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του κ. Γαβαλά προκειμένου να του μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο και να ζητήσει τα χρήματα του.

«Εμαθα από τρεις επώνυμους που ράβω την διεύθυνση του σπιτιού του κ. Γαβαλά. Την πρώτη μέρα τον περίμενα για 11 ώρες. Δεν φάνηκε. Την δεύτερη έπειτα από πέντε ώρες αναμονή, είδα να βγαίνει ένα Smart μέσα στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες της ασφάλειας του και από πίσω ακολουθούσε η Rolls Royce στην οποία βρισκόταν μέσα ο κ. Γαβαλάς. Αναγκάστηκα να τους ακολουθήσω. Κατευθύνονταν προς την εταιρία στην Κάντζα. Πρόλαβα και έφτασα πρώτος. Προσπάθησα να τον πλησιάσω, αλλά με εμπόδισαν οι άνθρωποι του λέγοντας μου ότι ο κ. Γαβαλάς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως δεν επιθυμεί να μιλήσει σε κανέναν. Μετά μαθαίνω από συνεργάτες του ότι ενώ βρίσκεται σε οικτρή οικονομική κατάσταση, αγόρασε ένα ποδήλατο γυμναστικής 35.000 ευρώ για το σπίτι του! Τρελάθηκα. Πήγα πάλι στον οικονομικό διευθυντή της εταιρίας. Του ζήτησα να με πληρώσουν, μου είπαν πάλι ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Τους είπα να μου δώσουν την Rolls Royce, να την πουλήσω και να ξεχρεώσω. Μου απάντησαν ότι είναι νοικιασμένη. Και το σπίτι στο Κολωνάκι, τους ρωτάω; Και αυτό στο νοίκι. Με 12.000 ευρώ μίσθωμα το μήνα. Ωραία, τους απαντάω και τους προτείνω: Να έρθει ο κ. Γαβαλάς να μείνει μαζί μου στο Περιστέρι να μου δίνει 500 ευρώ ενοίκιο και τα υπόλοιπα 11.500 να μου τα δίνει για να εξοφλήσουμε το χρέος. Είμαι σε απόγνωση δεν ξέρω τι να κάνω».

clubbing στην κοσμική Αθήνα και που το όνομά του έγινε συνώνυμο με την εκκεντρικότητα.Αυτή είναι η κατάληξη της ιστορίας του ανθρώπου που αποθέωσε το σολάριουμ, που άνοιξε νέους δρόμους για τη διασκέδαση και το

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ