Στην Ευελπίδων με χειροπέδες οδηγήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς - iefimerida.gr

Στην Ευελπίδων με χειροπέδες οδηγήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στον τακτικό ανακριτή, ο Λάκης Γαβαλάς, στον οποίο είχε ασκηθεί νωρίτερα ποινική δίωξη για μη απόδοση ΦΠΑ.
Ο κ. Γαβαλάς δεν ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί, όπως είχε το δικαίωμα.

Νωρίτερα είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων φορώντας χειροπέδες με την κατηγορία για χρέη προς το Δημόσιο που προσεγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο κ. Γαβαλάς που συνελήφθη τα ξημερώματα καθώς επέστρεφε σπίτι του από διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Μετά την απαγγελία των ποινών από τον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί. Σε περίπτωση που ζητήσει και λάβει προθεσμία θα συνεχίσει να κρατείται στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψη της αδερφής του Λάκη Γαβαλά, καθώς και του αντιπροέδρους της εταιρίας του.

Ο κ. Γαβαλάς φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι ο ίδιος έχει ζητήσει την υπαγωγή της εταιρίας του στις διατάξεις του άρθρου 99.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ