Για κακούργημα διώκεται ο μεγαλομέτοχος του Alter, Κώστας Γιαννίκος - iefimerida.gr

Για κακούργημα διώκεται ο μεγαλομέτοχος του Alter, Κώστας Γιαννίκος

Alter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινική δίωξη για κακούργημα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας κατά του μεγαλομετόχου και διευθύνοντος συμβούλου του Alter, Κώστα Γιαννίκου, ο οποίος συνελήφθη χθες στο σπίτι του στην Βούλα για χρέη ΦΠΑ ύψους 1,2 δισ. ευρώ προς το ελληνικό δημόσιο.

Ο κ. Γιαννίκος, που εκτός του Alter είναι ιδιοκτήτης θεάτρων, ραδιοφωνικών σταθμών και δισκογραφικών εταιρειών πήρε προθεσμία από τον 10ο τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλομέτοχος του Alter συνελήφθη χτες επ' αυτοφώρω και οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, όπου πήρε προθεσμία, καθώς φέρεται ότι η εταιρεία «Ελεύθερη Τηλεόραση» (ιδιοκτήτρια του Alter) της οποίας είναι μεγαλομέτοχος μέσω της Modern Times, χρωστάει ΦΠΑ ύψους 1,2 εκ. ευρώ στο δημόσιο για το διάστημα Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2011.

Υπενθυμίζεται ότι το Alter έχει ενταχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα από τον περασμένο Αύγουστο. O συνήγορος του κ. Γιαννίκου δήλωσε ότι τα περιουσιακά στοιχεία του πελάτη του είναι δεσμευμένα και ταυτόχρονα υπάρχει αναστολή κάθε διωκτικού μέτρου σε βάρος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ