Αστέρια: Δύο νέα εστιατόρια ανανεώνουν την Αθηναϊκή Ριβιέρα -Τα μενού, ο σεφ και οι πρώτες φωτογραφίες του χώρου - iefimerida.gr

Αστέρια: Δύο νέα εστιατόρια ανανεώνουν την Αθηναϊκή Ριβιέρα -Τα μενού, ο σεφ και οι πρώτες φωτογραφίες του χώρου

Δύο νέα εστιατόρια ανοίγουν στα ΑΣΤΕΡΙΑ
Δύο νέα εστιατόρια ανοίγουν στα ΑΣΤΕΡΙΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΥ

Τα Αστέρια υπήρξαν σημείο αναφοράς και από αρχές του καλοκαιριού επαναλειτουργούν με δύο νέα εστιατόρια και χώρο για παιδότοπο. Ο σεφ που θα τα αναλάβει, τα μενού και οι πρώτες φωτογραφίες από τον ανανεωμένο χώρο που θα φέρει νέα αύρα στην ευρύτερη περιοχή.

Τα Αστέρια, ο παραθαλάσσιος διαχρονικός προορισμός που αναβιώνει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η οποία έχει αποκτήσει μια πιο κοσμοπολίτικη αίγλη, βρίσκεται στην τελική ευθεία για το πολυαναμενόμενο opening στις αρχές του καλοκαιριού. Ανέκαθεν τα Αστέρια ήταν συνυφασμένα με τη νυχτερινή ζωή της πόλης και με την μεγάλη επένδυση των τελευταίων χρόνων πρόκειται να φέρουν μια άλλη πνοή στην ευρύτερη περιοχή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ: Τα δύο νέα εστιατόρια και ο σεφ που αναλαμβάνει τα μενού

Αρχές του καλοκαιριού, συγκεκριμένα τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, πρόκειται να ανοίξουν τα δύο νέα εστιατόρια, που θα βρίσκονται ακριβώς, πάνω στη θάλασσα: το Bungalow 7 και το νέο Balux Family που τα μενού θα επιμελείται ο σε Ντίνος Φωτεινάκης.

Στο Bungalow 7 οι επιλογές του σεφ θα κινούνται μεταξύ μεσογειακών γεύσεων και ασιατικών επιρροών. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πάντρεμα που όταν γίνεται με το σωστό τρόπο το αποτέλεσμα ενθουσιάζει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

ΑΣΤΕΡΙΑ Γλυφαδα νέα εστιατόρια opening
Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν το γεύμα ή το δείπνο τους πάνω στη θάλασσα -σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Στο νέο Balux Family, ο σεφ θα κινηθεί σε ένα πιο all day comfort menu με ελληνικές και διεθνείς προτάσεις που θα ταιριάξουν ιδανικά με την ενέργεια και την ατμόσφαιρα του χώρου. Άλλωστε, στο συγκεκριμένο χώρο τα παιδιά θα κατέχουν σημαντική θέση, καθώς θα υπάρχουν δύο ξεχωριστοί παιδότοποι για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η mid century αισθητική, τα custom έπιπλα και το λαμπερό ελληνικό φως που μπαίνει από τις μεγάλες τζαμαρίες και γεμίζει κάθε γωνιά, δίνουν έναν συνδυασμό μοναδικό και από άποψη design αλλά και αίσθησης.

Να αναφέρουμε πως τα ΑΣΤΕΡΙΑ, που θα ανοίξουν αρχές Ιουνίου, θα έχουν πολλές ακόμη εγκαταστάσεις, υπηρεσίες, παροχές και εμπειρίες προκειμένου να γίνει ένας από τους πιο ελκυστικούς και λαμπερούς προορισμούς της Αθήνας κάθε εποχή του χρόνου.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον χώρο

Το iefimerida.gr εξασφάλισε δύο φωτογραφίες από τον ανανεωμένο χώρο στα Αστέρια.

νέα εστιατόρια ΑΣΤΕΡΙΑ Γλυφάδα
Χώρος για όσους θέλουν να απολαύσουν σκάκι
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μια ζεστή, γουστόζικη γωνία
Μια ζεστή, γουστόζικη γωνία

ΑΣΤΕΡΙΑ: Ποιος είναι ο σεφ που αναλαμβάνει τα δύο νέα εστιατόρια

Ο σεφ Ντίνος Φωτεινάκης αναλαμβάνει τα μενού στα δύο νέα εστιατόρια που πρόκειται να ανοίξουν, αρχές Ιουνίου, στα Αστέρια, στη Γλυφάδα.

Το βιογραφικού του είναι πλούσιο και ο ίδιος έχει βρεθεί δίπλα σε καταξιωμένους σεφ και βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, ενώ έχει εργαστεί σε εστιατόρια στο Παρίισι, στο Λονδίνο και στο Μιλάνο. Από τα πρώτα του βήματα ήταν η συνεργασία του με τον pastry chef, Στέλιο Παρλιάρο, ως βοηθός του στην εκπομπή «Γλυκές Αλχημείες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ντίνος Φωτεινάκης, βρέθηκε στην Ελούντα δίπλa στον διάστερο με αστέρι Michelin, Γάλλο σεφ Jackques Le Divellec -ο μοναδικός που έχει βραβευτεί για πιάτα αποκλειστικά με ψάρι – και τον αγαπημένο του μαθητή Jean -Charles Metayer.

Επόμενο βήμα του ανερχόμενου σεφ ήταν η κουζίνα στο εμβληματικό διάστερο τότε εστιατόριο Σπονδή, το οποίο έχει βγάλει σεφ που έχουν βραβευτεί και ξεχωρίσει αλλάζοντας το γαστρονομικό χάρτη της αθηναϊκής σκηνής. Ο Ντίνος Φωτεινάκης, ως sous chef, έμεινε για 7 χρόνια στο εστιατόριο όπου είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί και να μαθητεύσει δίπλα σε εξαιρετικούς σεφ.

Στη συνέχεια πήγε ως επικεφαλής στον ξενοδοχειακό όμιλος Bill & Coo, στη Μύκονο και παράλληλα, στο νησί, βρισκόταν πίσω από το μενού του Beefbar.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ