Η Μαρία Λόη περιέγραψε τη ζωή της στις ΗΠΑ και πώς τα προϊόντα της ξεπουλάνε στο αμερικανικό τελεμάρκετινγκ - iefimerida.gr

Η Μαρία Λόη περιέγραψε τη ζωή της στις ΗΠΑ και πώς τα προϊόντα της ξεπουλάνε στο αμερικανικό τελεμάρκετινγκ

Η Μαρία Λόη μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική και τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει
Η Μαρία Λόη μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική και τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει / Φωτογραφία: Glomex
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη ζωή της στην Αμερική και τη μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει εκεί, αναφέρθηκε η βραβευμένη σεφ Μαρία Λόη σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η Μαρία Λόη, βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου -με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν-, για την απόφασή της να αφήσει την Ελλάδα για την Αμερική, ενώ περιέγραψε πώς κατάφερε να ανοίξει το πρώτο της εστιατόριο μέσα σε έναν, μόλις, μήνα που βρισκόταν εκεί.  

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαρία Λόη: Πήγα στην Αμερική για μια άλλη δουλειά, αλλά ασχολήθηκα πάλι με τα φαγητά

«Έφυγα από την Ελλάδα πιο νωρίς από την κρίση. Μου άρεσε αυτή η απόφαση που πήρα γιατί μου έκαναν μια πρόταση εκεί για μια άλλη δουλειά, πήγα όμως και ασχολήθηκα πάλι με τα φαγητά. Μετά ήρθαν και όλα αυτά τα κανάλια καθημερινά. Δεν είχα δυσκολίες τον πρώτο καιρό στην Αμερική, όχι. Να πω τώρα και κάτι τώρα: Εγώ στην ουσία δεν ήμουν σεφ, εντάξει; Να μην λέμε... Άσχετα, τώρα, αν παίρνω το πρώτο βραβείο στο Λος Άντζελες, ως η καλύτερη σεφ από τα κανάλια και όλα αυτά. Πριν ήμουν λομπίστρια, ήξερα τι θέλουν αυτές οι μεγάλες εταιρείες στην ουσία. Δεν μου ήταν δύσκολο να τους καταλάβω. Και έτσι βρέθηκα και άνοιξα αμέσως εστιατόριο, τον πρώτο μήνα. Η διαδικασία είναι δύσκολη, υπάρχει γραφειοκρατία», ανέφερε αρχικά η Μαρία Λόη.

«Το πρώτο μαγαζί που άνοιξα στη Νέα Υόρκη το ονόμασα “Loi”, και όλα μου τα προϊόντα είναι “Loi”. Έρχονταν πελάτες στο εστιατόριο και με ρωτούσαν αν έχω ιταλικό κρασί. Τους έστελνα δίπλα, στο ιταλικό εστιατόριο. Επέμενα να έχω μόνο ελληνικά προϊόντα, να είναι όλα ελληνικά, και το πέτυχα. Και έτσι τώρα, όχι μόνο το περάσαμε αυτό, αλλά αγοράζουν και ελληνικό κρασί από τις κάβες. Τα προϊόντα που φτιάχνουμε, όπως τζατζίκι, τα πουλάμε σε χιλιάδες super market με την επωνυμία "Loi"», εξήγησε η ίδια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Βγαίνω και σε ένα κανάλι, όπως είναι εδώ το telemarketing αλλά εκεί είναι λίγο διαφορετικό. Τα παρουσιάζω μόνη μου τα προϊόντα μου, αυτό είναι το καλό σε αυτούς, δεν θέλουν να τα παρουσιάσει κάποιος άλλος. Έχω πίτες, όπως τυρόπιτα και σπανακόπιτα, που τις φτιάχνουμε εδώ, στην Ελλάδα και έρχονται εκεί κατεψυγμένες. Η άλλη επιτυχία μου είναι ότι εκεί σου μετράνε τον χρόνο και σου λένε ότι πρέπει στα 8,5 λεπτά να πουλήσεις προϊόντα αξίας 60.000 δολαρίων. Εγώ βγήκα και στα 5,5 λεπτά πούλησα προϊόντα αξίας 96.000 δολαρίων και τρελάθηκαν αυτοί, και τώρα ό,τι ώρα θέλω βγαίνω», περιέγραψε ακόμη η Μαρία Λόη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ