Νέα επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Επεσε ξύλο στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟ-Λάτσιο - iefimerida.gr

Νέα επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Επεσε ξύλο στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟ-Λάτσιο

oaka-epeisodia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός Λάτσιο στο Ολυμπιακό στάδιο έξω από την θύρα που βρίσκονται οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού βγήκαν από το στάδιο και κατευθύνθηκαν προς τη Θύρα 20 όπου φιλοξενούνταν οι 400 φίλαθλοι της Λάτσιο.

Την πορεία τους ανέκοψαν τα ΜΑΤ, ωστόστο οι απαδοί των δύο ομάδων «αντάλλασαν» φωτοβολίδες, καπνογόνα, αντικείμενα, ακόμη και... βόμβες μολότοφο.

Από την πλευρά τους οι Αστυνομικοί προσπάθησαν αφενός να κρατήσουν τους οπαδούς της Λάτσιο στην εξέδρα προκειμένου να μην βγουν και πάρουν ακόμη μεγαλύτερη έκταση τα επεισόδια και αφετέρου έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών για να απομακρύνουν τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Μάλιστα, στο 51' το ματς διακόπηκε για περίπου τρία λεπτά επειδή η ατμόσφαιρα είχε γίνει βαριά λόγω των δακρυγόνων που είχε ρίξει νωρίτερα η Αστυνομία με στόχο να εκτονώσει την κατάσταση.

Περίπου τρεις ώρες πριν αρχίσει ο αγώνας είχαν σημειωθεί πάλι επεισόδια κατά την άφιξη των Ιταλών στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οσον αφορά τον αγώνα, αυτός έληξε 1-1. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την ιταλική ομάδα μια ανάσα πριν τελειώσει ο αγώνας στο 90´.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ