Επεισόδια λίγο πριν την έναρξη του ματς ΠΑΟ-Λάτσιο - Επεσαν... μπουκάλια, ξύλα και δακρυγόνα - iefimerida.gr

Επεισόδια λίγο πριν την έναρξη του ματς ΠΑΟ-Λάτσιο - Επεσαν... μπουκάλια, ξύλα και δακρυγόνα

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και της Λάτσιο - Επεσαν... μπουκάλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά την άφιξη των φιλάθλων της Λάτσιο στο Ολυμπιακό Στάδιο λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το newsit.gr, το περιστατικό συνέβη μόλις έφθασε στο ΟΑΚΑ το πούλμαν που μετάφερε τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας.

Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι της Λάτσιο με του που κατέβηκαν από το λεωφορείο άρχισαν να πετούν αντικείμενα στους Αστυνομικούς, που βρίσκονταν ήδη εκεί υπό το φόβο εκδήλωσης επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Αλλες πληροφορίες θέλουν περίπου 100 άτομα με μηχανάκια να ακολουθούσαν το πούλμαν των οπαδών της ιταλικής ομάδας και να εμπλέκονται σε επεισόδια μαζί τους αμέσως μόλις αφήχθησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα ΜΑΤ από την πλευρά τους και προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα έκαναν χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν και στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ