Κεδίκογλου: Ο εκβιασμός που καταγγέλλει το iefimerida ισχύει, ουδέποτε το διέψευσα στο fimotro - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Ο εκβιασμός που καταγγέλλει το iefimerida ισχύει, ουδέποτε το διέψευσα στο fimotro

Κεδίκογλου: Ο εκβιασμός που καταγγέλλει το iefimerida ισχύει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με μία πολύ αυστηρή και σαφή δήλωσή του, που δεν χωρά αμφισβήτηση, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε με το fimotro, πολύ δε περισσότερο ότι αμφισβητεί το δημοσίευμα του iefimerida.gr, σύμφωνα με το οποίο ο διαχειριστής του fimotro έχει επιχειρήσει να τον εκβιάσει ζητώντας του 4.000 ευρώ μηνιαίως προκειμένου να μη γράφει ψέματα εναντίον του.

Ο κ. Κεδίκογλου στην επικοινωνία που είχε με το iefimerida.gr δήλωσε «έξαλλος» για τη χρήση του ονόματός του από το fimotro και για την ψευδή ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία αρνείται το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης που απέστειλε μέσω email είναι το εξής:

«Προς αποφυγή προσπαθειών συγκάλυψης, ξεκαθαρίζω ότι ποτέ δεν διέψευσα το ρεπορτάζ του iefimerida, ούτε φυσικά έχω μιλήσει με εκπρόσωπο του fimotro. Η παραπλάνηση και η συκοφαντία πρέπει επιτέλους να τερματισθούν!»

Μετά και από τη σαφή αυτή διάψευση ας σταματήσει επιτέλους ο διαχειριστής του fimotro Παπαμπλόγκερ να δημοσιεύει αθλιογραφήματα και ας απαντήσει στο ένα και μοναδικό ερώτημα. Πού βρήκε τα χρήματα για να αποκτήσει τη βίλα των 400 τετραγωνικών, η οποία -σύμφωνα με τους μετριότερους υπολογισμούς- τού έχει κοστίσει πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ