Ο διαχειριστής του FIMOTRO εκβίαζε και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου - iefimerida.gr

Ο διαχειριστής του FIMOTRO εκβίαζε και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου

Ο διαχειριστής του FIMOTRO εκβίαζε και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα αμέτρητα θύματα εκβιασμού του Παπαμπλόγκερ με τη βίλα των 400 τ.μ. στην Πεντέλη (που κρύβεται πίσω από τα «φουστάνια» της ανωνυμίας) είναι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr. ο διαχειριστής του Fimotro εκβιάζει συστηματικά και κατ' επανάληψη τον υπουργό και εκπρόσωπο της κυβέρνησης Σίμο Κεδίκογλου ζητώντας του 4.000 ευρώ μηνιαίως για να σταματήσει τις επιθέσεις.

Το τελευταίο διάστημα το Fimotro δημοσιεύει καθημερινά υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια εναντίον του Σίμου Κεδίκογλου -δημοσιεύματα που δεν είναι προϊόντα ρεπορτάζ, αλλά ύβρεις, συκοφαντίες και απειλές εναντίον του υπουργού της τρικομματικής κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ερωτηθείς πρόσφατα για τις επιθέσεις αυτές που δέχεται από το fimotro.blogspot.com ο Σίμος Κεδίκογλου το είχε φωτογραφίσει, δηλώνοντας: «Δεν πληρώνω νταβατζίσκους και δεν με φιμώνει κανένα φίμωτρο».

Στο μεταξύ, σάλο στον δημοσιογραφικό κόσμο και την κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του iefimerida.gr για τη βίλα - παλάτι που αγόρασε ο γνωστός μπλόκερ εκβιαστής στην Πεντέλη με εμβαδόν 400 τ.μ. που σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε συνολικά πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω εκβιαστής - μπλόγκερ διέμενε έως πρόσφατα σε ένα απλό διαμέρισμα στα Εξάρχεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ