Σταυρίδης στο iefimerida.gr: «Ουδέποτε εκβιάστηκα από κανέναν, όσοι τα λένε αυτά είναι τουλάχιστον αστείοι» - iefimerida.gr

Σταυρίδης στο iefimerida.gr: «Ουδέποτε εκβιάστηκα από κανέναν, όσοι τα λένε αυτά είναι τουλάχιστον αστείοι»

Σταυρίδης στο iefimerida.gr: «Ουδέποτε εκβιάστηκα από κανέναν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγο το fimotro, επειδή το iefimerida.gr αποκάλυψε τους εκβιασμούς του διαχειριστή του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου -καταγγελία η οποία δεν διαψεύστηκε από τον υπουργό- ακολουθώντας τη γνωστή τακτική της συκοφαντίας και της αλητείας, αναδημοσίευσε μια ανάρτησή μας για το νέο πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιο Σταυρίδη με τον αστείο και συκοφαντικό ισχυρισμό ότι δήθεν τον εκβιάσαμε με το που ανέλαβε τη νέα του θέση.

Προφανώς, ο διαχειριστής του fimotro επειδή βλέπει τα κάγκελα της φυλακής άρχισε τις γνωστές αλητείες τις οποίες συνηθίζει όταν είναι πιωμένος, τότε που κατεβαίνει στο βόθρο του διαδικτύου.

Αύριο το iefimerida.gr καταθέτει αγωγή στον διαχειριστή του εκβιαστικού blog fimotro και η υπόθεση θα λάβει και δικαστική διάσταση.

Ο διαχειριστής του fimotro θα πρέπει να απαντήσει αν εκβίαζε τον Σίμο Κεδίκογλου κάτι το οποίο ο υπουργός δεν διαψεύδει και δεύτερον να απαντήσει πόσο κόστισε η κλεφτοβίλα της Πεντέλης.

Αύριο ο ελληνικός λαός θα τη θαυμάσει σε τρισδιάστατη φωτογράφηση.

Ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ απαντώντας στις συκοφαντίες του fimotro, δήλωσε τα εξής:

«Ουδέποτε εκβιάστηκα από κανέναν. Η σχέση μου ήταν πάντα διαφανής με τα ΜΜΕ είτε συμφωνούσαμε είτε διαφωνούσαμε. Οι ισχυρισμοί περί εκβιασμών είναι αστεία και πρακτικές που ουδέποτε ακολούθησα. Αυτοί που τα λένε αυτά ή που τα γράφουν προφανώς δεν με γνωρίζουν ούτε κατ' ελάχιστον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ