Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους 4 καταζητούμενους για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης - iefimerida.gr

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους 4 καταζητούμενους για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους 4 καταζητούμενους για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους τέσσερις καταζητούμενους για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, καθώς τη Δευτέρα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο εξ αυτών, κίνηση, η οποία όπως φαίνεται ήταν καταλυτική, για τον εντοπισμό μιας ακόμη γιάφκας της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», αλλά και του τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι ληστές.

Το μεσημέρι της Τρίτης η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε μια ακόμη γιάφκα της τρομοκρατικής οργάνωσης στα Τουρκοβούνια, στην οδό Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20. (Δείτε εδώ όλα τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα).

Το διαμέρισμα στα Τουρκοβούνια φαίνεται ότι επισκεπτόταν ο ένας από τους δύο καταζητούμενους ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συμμετοχή στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και για συνέργεια στη ληστεία της Φλώρινας. Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών μια γειτόνισσα αναγνώρισε τον έναν από τους δύο ως τον ένοικο του διαμερίσματος και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το newsit.gr το διαμέρισμα φέρεται να είχε νοικιάσει ο συλληφθείς για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» Δημήτρης Πολίτης, στα μέσα Δεκεμβρίου.

Στο σπίτι αυτό φέρονται να είχαν βρει κατάλυμα τα καταζητούμενα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» αλλά και άτομα που συμμετείχαν στις ληστείες του Βελβεντού Κοζάνης και Φιλώτα Φλώρινας, πριν συλληφθούν.

Βρέθηκε στη Νάουσα το κλεμμένο τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι Χαρίσης και Ντάλιος από τη ληστεία στο Βελβεντό

Το μεσημέρι της Δευτέρας εντοπίστηκε, επίσης, εγκαταλειμμένο σε στενάκι της Νάουσας το τζιπ , το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, χρησιμοποίησαν οι δύο καταζητούμενοι των οποίων τα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δόθηκαν τη Δευτέρα στη δημοσιότητα, δηλαδή των Φοίβου Χαρίση-Πούλου και Αργύρη Ντάλιου, για να διαφύγουν μετά τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Υπενθυμίζεται πως οι συνεργοί των Μιχαηλίδη, Μπουρζούκου, Ρωμανού και Πολίτη μετά το διπλό χτύπημα στην Κοζάνη, ακινητοποίησαν έναν οδηγό και του άρπαξαν το αυτοκίνητο, με το οποίο και διέφυγαν.

Σε διαμέρισμα στη Αθήνα έχουν βρει καταφύγιο οι δύο καταζητούμενοι

Σε ένα ατελείωτο ανθρωποκυνηγητό έχουν επιδοθεί οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας προκειμένου να εντοπίσουν τον 23χρονο Φοίβο Χαρίση - Πούλο και τον 22χρονο Αργύρη Ντάλιο, των οποίων τα στοιχεία ταυτότητας δόθηκαν τη Δευτέρα στη δημοσιότητα.

Στην ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν πως οι δύο νεαροί κρύβονται σε διαμέρισμα στην Αθήνα και δεν βγαίνουν έξω ώστε να μην κινήσουν καμία υποψία και να μην πέσουν στα χέρια των Αστυνομικών.

Τους είχαν στα χέρια τους αλλά τους άφησαν

Η τύχη την πρώτη φορά χαμογέλασε στους δύο νεαρούς αφού μετά τη ληστεία στη Φλώρινα εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα με ένα νοικιασμένο από την Αθήνα αυτοκίνητο και οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπληκτίστηκαν με τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Οδηγήθηκαν στο Τμήμα, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε σε βάρος τους κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ