Σε διαμέρισμα στην Αθήνα κρύβονται οι δύο καταζητούμενοι «Πυρήνες της Φωτιάς» - iefimerida.gr

Σε διαμέρισμα στην Αθήνα κρύβονται οι δύο καταζητούμενοι «Πυρήνες της Φωτιάς»

Σε διαμερίσματα στην Αθήνα κρύβονται οι δύο καταζητούμενοι «Πυρήνες της Φωτιάς»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ατελείωτο ανθρωποκυνηγητό έχουν επιδοθεί οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας προκειμένου να εντοπίσουν τον 23χρονο Φοίβο Χαρίση - Πούλο και τον 22χρονο Αργύρη Ντάλιο, οι οποίοι καταζητούνται ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συμμετοχή στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και για συνέργεια στη ληστεία της Φλώρινας.

Στην ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν πως οι δύο νεαροί κρύβονται σε διαμέρισμα στην Αθήνα και δεν βγαίνουν έξω ώστε να μην κινήσουν καμία υποψία και να μην πέσουν στα χέρια των αστυνομικών. Ωστόσο αυτό που ψάχνουν στην αντιτρομοκρατική είναι το κλεμμένο τζιπ από την Κοζάνη, το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα και οι αστυνομικοί πιστεύουν πως εκεί θα βρουν σημαντικά στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δύο καταζητούμενων.

Υπενθυμίζεται πως οι συνεργοί των Μιχαηλίδη, Μπουρζούκου, Ρωμανού και Πολίτη μετά το διπλό χτύπημα στην Κοζάνη, ακινητοποίησαν έναν οδηγό και του άρπαξαν το αυτοκίνητο, με το οποίο και διέφυγαν. Ωστόσο το όχημα δεν έχει ακόμα εντοπιστεί -ούτε καν καμένο, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις- και γι' αυτό στην ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν πως οι δράστες το έχουν κρυμμένο προφανώς σε κάποιο γκαράζ.

Τώρα με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των Φοίβου Χαρίση - Πούλου και Αργύρη Ντάλιου οι αστυνομικοί ευελπιστούν πως κάποιος πολίτης ενδεχομένως να αναγνωρίσει κάποιο χαρακτηριστικό τους και να δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Τους είχαν στα χέρια τους αλλά τους άφησαν

Η τύχη την πρώτη φορά χαμογέλασε στους δύο νεαρούς αφού μετά τη ληστεία στη Φλώρινα εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα με ένα νοικιασμένο από την Αθήνα αυτοκίνητο και οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπληκτίστηκαν με τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Οδηγήθηκαν στο Τμήμα, ωστόσο αφέθησαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε σε βάρος τους κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ