Τι πραγματικά είπε ο Διαμαντόπουλος για το Mall [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι πραγματικά είπε ο Διαμαντόπουλος για το Mall [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δείτε τι πραγματικά είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, για το Mall και τη βία στο πλήρες βίντεο των δηλώσεών του, για τις οποίες η Αξιωματική Αντιπολίτευση καταγγέλλει την ΝΔ ότι έκανε «πλαστογραφία» και «αισχρή προβοκάτσια».

Υπενθυμίζεται ότι η Ομάδα Αλήθεια, μια «ομάδα πολιτικής ανάλυσης που πρόσκειται στην Νέα Δημοκρατία» όπως γράφει στην ιστοσελίδα της, ανέβασε στο YouTube ένα τροποποιημένο βίντεο όπου εμφανίζεται μέρος των δηλώσεων του κ.Διαμαντόπουλου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έβγαλε ανακοίνωση μιλώντας για τον «κατά δήλωσή του φιλοαναρχικό και φιλοτρομοκράτη Βαγγέλη Διαμαντόπουλο» που «στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall» και καλώντας την Δικαιοσύνη να παρέμβει.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σφοδρή. Μίλησε για «χαλκευμένο βίντεο» και «πλαστογραφία» και έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο με τις πλήρεις δηλώσεις Διαμαντόπουλου, όπου ο βουλευτής Καστοριάς τονίζει πως κάποιοι εξισώνουν τη βία με την Αριστερά και ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ για βία.

«Μπαίνουμε στη μικροκομματική διαδικασία να εξισώσουμε τη βία με την Αριστερά. Ποιος μίλησε για βία; Μίλησα εγώ για βία; Γιατί μπαίνουν για μικροπολιτικά οφέλη σ' αυτή τη διαδικασία» ακούγεται να λέει ο κ. Διαμαντόπουλος και συνεχίζει: «Βία είναι όλα αυτά τα μέτρα, τα τρία μνημόνια, να μην έχεις να ταΐσεις το παιδί σου, βία είναι να μην έχεις ρεύμα, βία να μην έχεις φάρμακα».

«Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση που είναι αυθαίρετο, ανομία είναι ότι ο Αθηναίος δεν μπορεί να πάει να κάνει μπάνιο, γιατί οι παραλίες είναι κλειστές από κέντρα διασκέδασης. Βία είναι η Ρικομέξ, βία είναι το Σάμινα, όλα αυτά είναι η βία, αυτό δημιουργεί τις αντιδράσεις σ' αυτούς που πλήττονται που δεν είναι θεμιτή. Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο. Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από τον ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ