ΣΥΡΙΖΑ: Χαλκευμένο το βίντεο που έδωσε η ΝΔ για Διαμαντόπουλο - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Χαλκευμένο το βίντεο που έδωσε η ΝΔ για Διαμαντόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πολιτική σκοπιμότητα και για πλήρη αποσιώπηση των αληθινών δηλώσεων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου από πλευράς Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας ταυτόχρονα και μερίδα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών για ξεκάθαρη μεροληπτική στάση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

To κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα να σεβαστούν τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας , και να σταθούν υπεύθυνα υπηρετώντας χωρίς σκοπιμότητες «τις αρχές της πλουραλιστικής ενημέρωσης και δημοσιογραφίας».

Υπενθυμίζουμε, ότι τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, με τον κ. Κεδίκογλου να κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, ότι έκανε εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον του εμπορικού κέντρου Mall λίγες ημέρες πριν το τρομοκρατικό χτύπηνα, ενώ από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για αλλοίωση δηλώσεων του κ. Διαμαντόπουλου, προσκομίζοντας μάλιστα και το αυθεντικό βίντεο.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ