Εκτός αέρα οι δύο παραγωγοί που έκαναν την φάρσα για την πριγκίπισσα Κέιτ - iefimerida.gr

Εκτός αέρα οι δύο παραγωγοί που έκαναν την φάρσα για την πριγκίπισσα Κέιτ

Εκτός αέρα οι δύο παραγωγοί που έκαναν την φάρσα για την πριγκίπισσα Κέιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τραγική είδηση του θανάτου της άτυχης ρεσεψιονίστ που δέχθηκε την φάρσα των αυστραλών δημοσιογράφων προκάλεσε σάλο τόσο την Βρετανία όσο και στην Αυστραλία, με αποτέλεσμα οι δύο παραγωγοί να σταματούν τη μετάδοση της εκπομπής τους μέχρι νεωτέρας.

Αυτή ήταν η από κοινού απόφαση των Μελ Γκρέγκ και Μάικλ Κρίστιαν και του σταθμού 2Day FM του Σίδνεϋ σε ένδειξη σεβασμού για το χαμό της άτυχης Τζασίντα Σαλντάνα, ο οποίος ενδέχεται να αποδειχθεί αυτοκτονία.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός εξέφρασε «τη βαθειά του λύπη για την τραγωδία με το θάνατο της νοσηλεύτριας Τζασίντα Σαλντάνχα του νοσοκομείου Κινγκ Έντουαρντ VII» και εξέφρασε «τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της και σε όλους αυτούς που επηρέασε αυτό το γεγονός σε όλον τον κόσμο».

Οι παραγωγοί Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν «βρίσκονται και οι δύο σε κατάσταση σοκ» μετά το θάνατο της νοσηλεύτριας, πρόσθεσε ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν γράψει αγανακτισμένα μηνύματα στην σελίδα στο Facebook του 2Day FM, ενώ μια αίτηση με την οποία ζητείται η απόλυση των δύο παραγωγών για «βεβαρημένη κακή συμπεριφορά» έχει υπογραφεί από περισσότερους από 1.300 ανθρώπους.

Οι δύο παραγωγοί ζήτησαν συγγνώμη στο Twitter για τη «δυσαρέσκεια» που προκάλεσε η φάρσα τους, η οποία «έγινε με τις καλύτερες προθέσεις», ενώ μετά την είδηση για το θάνατο της νοσοκόμας και την ευρεία καταδίκη της ενέργειάς τους από πολλούς χρήστες στον ιστότοπο αυτόν διέγραψαν τους λογαριασμούς τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ