Αυτοκτόνησε η ρεσεψιονίστ που είχε λάβει τηλεφώνημα-φάρσα για την πριγκίπισσα Κέιτ - iefimerida.gr

Αυτοκτόνησε η ρεσεψιονίστ που είχε λάβει τηλεφώνημα-φάρσα για την πριγκίπισσα Κέιτ

Αυτοκτόνησε η ρεσεψιονίστ που είχε λάβει τηλεφώνημα-φάρσα για την πριγκίπισσα Κέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρή βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η, Τζακίνθα Σαλντάνα,η υπάλληλος του νοσοκομείου «King Edward VII» η οποία είχε δεχθεί το τηλεφώνημα-φάρσα από Αυστραλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Η άτυχη ρεσεψιονίστ νόμισε ότι συνομιλούσε με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο και αποκάλυψε πληροφορίες για την δούκισσα του Καίμπρητζ και την εγκυμοσύνης της.

Η σορός της γυναίκας βρέθηκε κοντά στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν, δύο ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο, αλλά ήταν ήδη αργά.

«Με βαθιά λύπη επιβεβαιώνουμε τον τραγικό θάνατο ενός μέλους του νοσηλευτικού προσωπικού μας, της Τζασίντα Σαλντάνχα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο. «Επιβεβαιώνουμε ότι η Τζασίντα ήταν πρόσφατα θύμα ενός τηλεφωνήματος φάρσα που έγινε στο νοσοκομείο. Το νοσοκομείο την στήριξε στις δύσκολες αυτές στιγμές», πρόσθετε η ανακοίνωση.

Αρκετά μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας παρουσιάζουν τον θάνατο της νοσοκόμας ως πιθανή αυτοκτονία, μια πληροφορία που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί ούτε από την αστυνομία ούτε από το νοσοκομείο, αλλά φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο.

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η φάρσα προκλήθηκε σάλος με το νοσοκομείο να ζητά επισήμως συγγνώμη, ωστόσο, η τραγική κατάληξη της ιστορίας γεννάει περαιτέρω ερωτήματα.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εξέφρασαν τη «βαθιά θλίψη» τους για την αυτοκτονία της νοσοκόμας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ