Η ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο και συνέλαβε τον 62χρονο που απειλούσε να κάψει το κτίριο - iefimerida.gr

Η ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο και συνέλαβε τον 62χρονο που απειλούσε να κάψει το κτίριο

Η ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο και συνέλαβε τον 62χρονο που απειλούσε να κάψει το κτίριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομικοί κατάφεραν να εισβάλλουν στο κτίριο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στην Θεσσαλονίκη και να βάλουν τέλος στην ομηρία της διευθύντριας από τον 62χρονο Γιώργο Τεκτερίδη, ο οποίος είχε μπει το πρωί στο κτίριο και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μπήκαν στο κτίριο και αφού ακινητοποίησαν τον 62χρονο, απελευθέρωσαν την διευθύντρια και στη συνέχεια αφού του πέρασαν χειροπέδες τον οδήγησαν από την πλαϊνή πόρτα σε περιπολικό.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τον επιχειρηματία από τα Γιαννιτσά Γιώργο Τεκτερίδη, ο οποίος είχε περιπέτειες με την δικαιοσύνη το 2002 για την υπόθεση με «φρουτάκια».

Σήμερα το πρωί ο Γιώργος Τεκτερίδης μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας, περιέλουσε το πάτωμα και τα έπιπλα με βενζίνη και άρχισε να φωνάζει ότι θα το βάλει φωτια.

Οι εργαζόμενοι στο ταμείο, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και απομακρύνθηκαν από τα γραφεία τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ