Σε υπόθεση με «φρουτάκια» εμπλέκεται ο 62χρονος που απειλεί να αυτοπυρποληθεί στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Σε υπόθεση με «φρουτάκια» εμπλέκεται ο 62χρονος που απειλεί να αυτοπυρποληθεί στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το θρίλερ στη Θεσσαλονίκη και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου ένας 62χρονος εισέβαλε το πρωί και αφού άδειασε ένα μπιτόνι βενζίνης στο πάτωμα στη συνέχεια απείλησε να βάλει φωτιά στο κτίριο.

Μάλιστα άφησε υπαλλήλους και πολίτες να φύγουν και κράτησε όμηρο τη διευθύντρια προκειμένου να κρατήσει μακριά τους άντρες της Αστυνομίας. Ο 62χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει οικονομικές διαφορές με το Ταμείο κρατάει και ένα πιστόλι φωτοβολίδων.

Ο 62χρονος είναι επιχειρηματίας από την περιοχή των Γιαννιτσών και είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για υπόθεση που σχετίζεται με παράνομο στοίχημα και «φρουτάκια».

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέκλεισε την περιοχή, ενώ ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ