Αυτό είναι το «Μνημόνιο 3» [pdf] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το «Μνημόνιο 3» [pdf]

Αυτό είναι το «Μνημόνιο 3» [pdf]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα κείμενο ενός και μόνο άρθρου αλλά με εκατοντάδες παραγράφους συνολικής έκτασης 230 σελίδων. Αυτό είναι το «Μνημόνιο 3». Διαβάστε το στον υπολογιστή σας.

Ειδικότερα, το σχέδιο Νόμου «Εγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 – Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του Ν.4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016» είναι ένα κείμενο 230 σελίδων, το οποίο θα ψηφιστεί ως ένα και μόνο άρθρο. Μετά την συζήτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής, οι βουλευτές θα κληθούν να το ψηφίσουν επί της αρχής και κατ' άρθρο με ένα ναι ή όχι.

Το σχέδιο νόμου συνοδεύει η Αιτιολογική Εκθεση, ένα κείμενο 88 σελίδων που αναλύει και επεξηγεί τα μέτρα. (Μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ).

Όπως έχει αναφέρει το iefimerida.gr, η κυβέρνηση προσθαφαιρούσε ρυθμίσεις στο νομοσχέδιο για τα μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ μέχρι την τελευταία στιγμή, κάτι το οποίο εξηγεί και την καθυστέρηση στην κατάθεση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ