Ο Σαμαράς με τα πόδια από τη Βουλή στο υπουργείο Οικονομικών για να δει τον Στουρνάρα - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς με τα πόδια από τη Βουλή στο υπουργείο Οικονομικών για να δει τον Στουρνάρα

Ο Σαμαράς με τα πόδια από τη Βουλή στο υπουργείο Οικονομικών για να δει τον Στου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα πόδια και με τη συνοδεία του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στη Βουλή, Νίκου Τσούτσια κατευθύνθηκε στο υπουργείο Οικονομικών ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, αιφνιδιάζοντας τους άνδρες της ασφάλειάς του, ζήτησε να μην φέρουν το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο, αφού όπως είπε, ήθελε να πάει στο υπουργείο Οικονομικών, στην οδό Νίκης, για το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, με τα πόδια.

Ετσι, συνοδευόμενος από τον κ. Τσούτσια, ξεκίνησε το σύντομο περίπατό του. Παρά το γεγονός ότι ενόψει της ψήφισης την Τετάρτη στη Βουλή των νέων μέτρων, το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, στη διαδρομή τα απρόοπτα δεν ήταν δυσάρεστα

Ο οδηγός ενός πούλμαν, όταν τον αντιλήφθηκε, άρχισε να του κορνάρει, ενώ έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, ένα ζευγάρι νεαρών τον προσέγγισε, του μίλησε και μάλισα του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο πρωθυπουργός δέχθηκε και χρέη φωτογράφου, έπαιξε ο... διευθυντής του γραφείου Τύπου!

Η πρωθυπουργός έφθασε στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών στις πέντε παρά πέντε, περίπου και έμεινε εκεί για περίπου 40 λεπτά.

Η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού, να επισκεφθεί δηλαδή το υπουργείο Οικονομικών αποτελεί, έγινε ως ένδειξη αναγνώρισης του δύσκολου έργου που διεξάγει το οικονομικό επιτελείο και οι συνεργάτες τους το τελευταίο τετράμηνο.

Φωτογραφία Εurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ