Κεφαλογιάννης σε Καπελέρη: Ή είστε αφελής ή μας δουλεύετε - iefimerida.gr

Κεφαλογιάννης σε Καπελέρη: Ή είστε αφελής ή μας δουλεύετε

Κεφαλογιάννης σε Καπελέρη: Η είστε αφελής ή μας δουλεύετε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρά τόσο από την πλευρά της ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ δέχθηκε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης, κατά της διάρκεια της τρίωρης εξέτασής του στην επιτροπή θεσμών της βουλής, αφού με τη φράση «δεν θυμάμαι», δεν έκανε καμία αποκάλυψη για τη «λίστα Λαγκάρντ».

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης σε έντονο ύφος του είπε: «Κύριε Καπελέρη ή είστε αφελής ή μας δουλεύετε. Δεν είναι απαντήσεις αυτές που μας δίνετε για τη λίστα».

«Απλά δεν θυμάμαι» απάντησε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ ο οποίος επέμενε ότι δεν έχει στη διάθεσή του το αρχείο με τις υποθέσεις που έχουν εξετασθεί και κατά συνέπεια δεν μπορεί να θυμάται απ΄ εξω όλες τις περιπτώσεις.

Λίγο αργότερα στο κ.Καπελέρη επιτέθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης: «Μας έχετε τρεις ώρες εδώ και δεν μας λέτε τίποτα. Ολο λέτε ότι δεν θυμάστε. Κρατήστε σημειώσεις σ' αυτά που σας ρωτάμε και απαντήστε με σαφήνεια», είπε σε έντονο ύφος.

Νωρίτερα ο κ. Καπελέρης είχε αδειάσει τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου λέγοντας πως δεν του είχε παραδώσει ολόκληρη τη «λίστα Λαγκάρντ», αλλά ένα χαρτί με 10 ονόματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ