Η Αλεξίου αντεπιτίθεται:« Μανώλη Καψή, μου ανακατεύεις το στομάχι» - iefimerida.gr

Η Αλεξίου αντεπιτίθεται:« Μανώλη Καψή, μου ανακατεύεις το στομάχι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χαρούλα Αλεξίου απάντησε μέσω facebook στα σχόλια περί «σιχαμένα τσόλια» που ανέβηκαν στο λογαριασμό twitter που φέρεται να ανήκει στον Μανώλη Καψή. Εκφράζοντας απορία για την επίθεση και την ελπίδα να αποδειχθεί ότι ο λογαριασμός δεν του ανήκει.

«Μανώλη Καψή, κανείς πριν από εσένα δεν με έχει κάνει μέχρι τώρα να νοιώσω τέτοιο ανακάτεμα στο στομάχι με την επίθεση του. Γιατί; είπα. Τέτοιο μίσος, τέτοια αηδία μπορεί να έχω προκαλέσει σε έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει παρά μόνο μέσα από το τραγούδισμα μου; Γιατί δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη για ότι συμβαίνει στον τόπο μου ακόμη κι αν κάνω λάθος;». Έτσι ξεκινάει η ανακοίνωση της Χαρούλας Αλεξίου στο facebook.

Η οποία στην συνέχεια προσθέτει: «Γιατί αφού εσύ πονάς περισσότερο την χώρα από εμένα δεν έψαξες να βρεις (μια και δεν είδες το δικό μου όνομα στις λίστες που δεν είναι δική μου ευθύνη) το πόσο εντάξει ή όχι είμαι; Αν ψάξεις και εκπλαγείς θα ζητήσεις συγνώμη; Έχεις το δικαίωμα να διασύρεις ανθρώπους και να χρησιμοποιείς τέτοιο λεξιλόγιο χωρίς λόγο;

Μήπως δεν είσαι εσύ, αλλά κάποιος άλλος κακοήθης που χρησιμοποιεί το όνομά σου; Μόνο "Γιατί" έχω να επαναλαμβάνω. Δεν υπάρχει λογική στα γραφτά σου για να μπορέσω να σε κατανοήσω ακόμη κι αν τα έγραψες εν θερμώ (;). Μακάρι να μην είσαι ο αληθινός. Τί να πω; Χαρούλα Αλεξίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ