«Σιχαμένα τσόλια» αποκάλεσε Γαλάνη-Αλεξίου ο Μανώλης Καψής - iefimerida.gr

«Σιχαμένα τσόλια» αποκάλεσε Γαλάνη-Αλεξίου ο Μανώλης Καψής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι 2.446 followers του λογαριασμού twittter του γνωστού δημοσιογράφου Μανώλη Καψή δεν πίστευαν τα -άκρως μηνύσιμα- σχόλια που «στόλιζαν» τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην περιβόητη λίστα με τους χαμηλοεισοδηματίες.

«Γιατί φθάσαμε στο μνημόνιο; Γιατί κάτι τσόλια σαν την Αλεξίου και τη Γαλάνη δεν πληρωσαν ποτε φόρο και τώρα κάνουν αντίσταση». Ένα χαρακτηριστικό σχόλιο από τα πολλά που ανέβηκαν στον λογαριασμό @ManolisKapsis κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας. Και τα οποία ακόμη δεν έχουν κατέβει.

Η πρώτη αντίδραση των ΜΜΕ ήταν να πιστέψουν πως δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν, παρά να πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό. Όμως μέχρι στιγμής ούτε ο Μανώλης Καψής έχει βγει να σχολιάσει το γεγονός (παρότι έχει ενημερωθεί σχετικά). Ενώ υπάρχουν και παλιότερα δημοσιεύματα (με αφορμή σχόλια κατά πολιτικών από τον ίδιο λογαριασμό που στην συνέχεια κατέβηκαν) που επιβεβαιώνουν ότι ο λογαριασμός είναι δικός του.

Αυτά είναι τα επίμαχα tweets

«Γειά σου ρε Γαλάνη με τα ωραία σου. Ωστε 3 χλιάδες ευρώ δηλωσες εισόδημα το 2009; να σου στείλω φαι με την πρόνοια...»

«Μηπως βρίσκεται καμια βοήθεια για την κα Γαλάνη- την φίλη του Αλέξη ντε- που η κακομοίρα δηλώνει εισοδήματα κάτω απο το όριο της φτωχειας;»

«Η Δημητρούλα δεν ξεκίναγε τις συναυλίες της λέγοντας πως πρέπει να φύγει η χούντα του μνημονίου; Για να συνεχίζει να κλέβει την εφορία;»

«Αυτο το Σάββατο μαζεύουμε τρόφιμα στο Μέγκα για τις απορες Δημητρα Γαλάνη και ΤανιαΤσανακλίδου»

«Η Γαλανη μαζί με την άλλη αντιστασιακή Χαρούλα Αλεξίου- Βελουχιώτη δεν δίνουν συναυλίες; Πού πήγαν τα λεφτά οέο;»

«Πληροφορίες οτι η Δημητρα Γαλάνη εκρυβε τα εισοδηματά της σαν αντίσταση στην κυβερνηση του μνημονίου επιβεβαιώνονται.. ανάρχα η δικιά σου»

«Αληθευει οτι ο αγανακτισμένος Κότσιρας ξέχασε να κάνει δηλωση;»

«Κοτσιρας + γαλάνη δεν σχολιάζουν στοιχεία ΣΔΟΕ που δείχνουν ποσο φοροφυγάδες ειναι..γιατί ειναι χαλκευμένα απο τους μνημονιακούς εφοριακούς»

«Η πηγή μου μου αποκάλυψε γιατι βγηκε στην αντισταση για το μνημόνιο η Χαρούλα. Εχασε μου είπε 2 εκ απο το κούρεμα των ομολόγων»

«Κλαίω απο το πρωί για το δραμα της συριζαίας Δημήτρας Γαλάνη που ζεί με 3 χιλιάδες ευρω το χρόνο.. να γιατί κάνει αντίσταση στο μνημόνιο»

«Αποψε το βράδυ μετά την προσευχή θα κρατήσω λίγο απο το βραδυνό μου να το δώσω στην Δημ.Γαλάνη που ζεί με 3 χιλιάδες το χρονο η κακομοίρα»

«Όσοι έχετε παλιά ρούχα τα μαζευουμε στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής για να τα δώσουμε στην Γαλάνη και τον Κότσιρα που υποφέρουν...»

«Όταν η Χαρούλα έλεγε να φύγει η χούντα.. το ΣΔΟΕ εννούσε;»

«Αυτοί οι δήθεν αριστεροί, τυπου Χαρ Αλεξίου και Γαλάνη που δεν πληρωσαν ποτε φόρο.. ειναι οι πιό σιχαμένοι»

«Αντε καλήνύχτα Γαλάνη. Εσύ φαντάζομαι με 3000 ευρώ εισοδημα τον χρόνο... κοιμάσαι κάτω απο την γεφυρα..και ετοιμάζεσαι για την ταξικη μαχη»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ