Αγνωστοι έκαψαν κουρείο μετανάστη και τραυμάτισαν τον Ελληνα πελάτη του - iefimerida.gr

Αγνωστοι έκαψαν κουρείο μετανάστη και τραυμάτισαν τον Ελληνα πελάτη του

Αγνωστοι έκαψαν κουρείο μετανάστη και τραυμάτισαν τον Ελληνα πελάτη του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νεαρούς άνδρες αναζητά η αστυνομία για τη χθεσινή εμπρηστική επίθεση σε κουρείο Πακιστανού στη Μεταμόρφωση και τον τραυματισμό πελάτη. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο δράστες εισέβαλαν σε κουρείο, στην οδό Γκινοσάτη 47 και άρχιζαν να διαπληκτίζονται έντονα με τον ιδιοκτήτη.

Με την κατάσταση να είναι έτοιμη να ξεφύγει από κάθε έλεγχο ο πελάτης προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, κίνηση όμως που αποδείχθηκε λάθος, αφού οι δράστες εξαγριώθηκαν και τον χτύπησαν. Μάλιστα ο ένας από αυτούς τον τραυμάτισε ελαφρά με αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια οι δύο νεαροί έριξαν στο κουρείο εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά να το καταστρέψουν. Τη φωτιά έσβησε έγκαιρα η Πυροσβεστική και το κουρείο γλίτωσε με μικρές ζημιές.

Οι αστυνομικοί όμως που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι πρόκειται για ρατσιστική επίθεση και προς την κατεύθυνση αυτήν έχουν στρέψει τις έρευνές τους για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ