Κι άλλη ρατσιστική επίθεση–Έκαψαν κουρείο αλλοδαπού στην Μεταμόρφωση [βίντεο] - iefimerida.gr

Κι άλλη ρατσιστική επίθεση–Έκαψαν κουρείο αλλοδαπού στην Μεταμόρφωση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος δεν έχουν οι ρατσιστικές επιθέσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Αυτήν την φορά, άγνωστοι επιτέθηκαν σε κουρείο που διατηρούσε ένας αλλοδαπός και δεν δίστασαν να μαχαιρώσουν μέχρι και το Έλληνα πελάτη του.

Το περιστατικό έχει τις «ρίζες» του πριν από ένα δεκαπενθήμερο, όταν και άγνωστοι άνδρες απείλησαν τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη, πως εάν δεν κλείσει το μαγαζί του, θα του το κάψουν.

Τελικά οι άνθρωποι αυτοί αποφάσισαν να κάνουν την «υπόσχεσή» τους πράξη. Λίγο μετά τις 20:30 της Δευτέρας μία ομάδα ατόμων μπήκε στο κουρείο και άρχισε να ξυλοκοπεί τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη. Ένας ταξιτζής που είχε μπει μέσα προκειμένου να κουρευτεί, όπως μεταδίδει το newsit.gr, προσπάθησε να τους εμποδίσει αυτοί όμως τον μαχαίρωσαν.

Τελικά έφτασαν κι άλλες «ενισχύσεις» και πετάγοντας στο κουρείο καπνογόνα, πέτρες και βόμβες μολότοφ, το κατάστημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ