Αναβάλλεται η μεθαυριανή εκλογή γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Αναβάλλεται η μεθαυριανή εκλογή γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας

Αναβάλλεται η αυριανή εκλογή γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την έλευση του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στην Ελλάδα αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίασης της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου, η εκλογή του νέου γραμματέα του πλειοψηφούντος κόμματος του κυβερνητικού σχήματος θα πραγματοποιηθεί σε άλλο ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο μέλλον.

Πάντως αρκετοί είναι όσοι υποστηρίζουν ότι η επίσκεψη Μπαρόζο στην Αθήνααποτέλεσε μια πρώτης τάξεως δικαιολογία που δόθηκε στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για να αποφύγει ενδεχόμενη μετωπική σύγκρουση κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας με μερίδα στελεχών όπως για παράδειγμα τον Νίκο Νικολόπουλο που έχει εκφράσει ανοικτά την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος γραμματέας του κόμματος.

Σημειώνουν δε ότι δεν είναι άσχετη η σημερινή προειδοποίηση του κ. Σαμαρά σέ όσους εντός της Νέας Δημοκρατίας συνεχίσουν τα εσωκομματικά παιχνίδια, τους οποίους όπως είχε χαρακτηριστικά θα αντιμετωπίσει ο ίδιος, στο όνομα του ελληνικού λαού.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ