Σοβαρή η κατάσταση της υγείας των παιδιών που παρέσυρε ο υπαξιωματικός του Ναυτικού - iefimerida.gr

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας των παιδιών που παρέσυρε ο υπαξιωματικός του Ναυτικού

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας των παιδιών που παρέσυρε ο υπαξιωματικός του Ναυτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού τα επτά ετών δίδυμα αδελφάκια που παρασύρθηκαν σήμερα το πρωί, μαζί με τη μητέρα τους, από μοτοσικλετιστή στην οδο Πατησίων.

Τα παιδάκια αμέσως μετά το ατύχημα και διασωληνωθηκαν στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τις αξονικές τομογραφίες να δείχνουν πως το αγόρι έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα άκρων και γνάθου, αλλά και τραύματα στο πρόσωπο και τη στοματική κοιλότητα.

'Οσον αφορά στο κορίτσι η αντίστοιχη αξονική εγκεφάλου, αυχένα και κοιλίας δεν έδειξε σηματικά παθολογικά ευρήματα.

Η μητέρα των δύο παιδιών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η κατάστασή της οποίας κρίνεται ως πολύ σοβαρή αλλά ελεγχόμενη. Έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο , θλάση θώρακα και θλάση σπλήνας.

Ο μοτοσυκλετιστής έτρεχε με ιλιγγιώση ταχύτητα και είχε παραβιάσει το κόκκινο προτού παρασύρει την ανυποψιάστη μητέρα με τα δύο παιδιά της που προσπαθούσαν να διασχίσουν το δρόμο όταν άναψε το πράσινο για τους πεζούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ