Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ο οδηγός που παρέσυρε τη μητέρα με τα δύο παιδιά - iefimerida.gr

Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ο οδηγός που παρέσυρε τη μητέρα με τα δύο παιδιά

Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ο οδηγός που παρέσυρε τη μητέρα με τα δύο π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τέταρτο πριν από τις 10 το πρωί συνελήφθη ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρέσυρε και τραυμάτισε έναν ποδηλάτη και μία μητέρα με τα δύο παιδιά της, στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν τον οδηγό από την πινακίδα της μοτοσικλέτας του, την οποία εγκατέλειψε μετά το ατύχημα και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να επικοινωνήσουν με πατέρα του δράστη, ο οποίος στη συνέχεια βρήκε τον γιο του και του είπε να παραδοθεί αμέσως.

Πρόκειται για έναν μόνιμο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού 21 ετών, ο οποίος, όπως δήλωσε, φοβήθηκε, γι αυτό εγκατέλειψε τα θύματά του.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε πως ο οδηγός της μοτοσυκλέτας έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και αρχικά χτύπησε τον ποδηλάτη. Στη συνέχεια χτύπησε τη μητέρα με τα παιδιά, με το ένα να εκσφενδονίζεται περίπου 20 μέτρα μακριά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ