Αντεπίθεση της ΝΕΤ on air για τα σχόλια του Μουρούτη στο twitter [βίντεο] - iefimerida.gr

Αντεπίθεση της ΝΕΤ on air για τα σχόλια του Μουρούτη στο twitter [βίντεο]

Αντεπίθεση της ΝΕΤ στον Μουρούτη on air για τα σχόλια στο twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη απάντησαν σήμερα μέσω της εκπομπής τους «Πρωινή Ενημέρωση» στη ΝΕΤ στο διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργου Μουρούτη για τα σχόλια που ανέβασε χθες στο Twitter.

Ο κ. Μουρούτης έγραψε στο twitter χθες πως «πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδυτικότητα των ερωτήσεων τους», σχολιάζοντας τη συνέντευξη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Σήμερα οι δυο δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν εκτενώς στο θέμα. Ο Κώστας Αρβανίτης είπε πως αυτό που έκανε ο Γιώργοnertς Μουρούτης ήταν απαράδεκτο. Μάλιστα την ίδια ώρα στους δέκτες υπήρχε ο τίτλος «Απαράδεκτη επίθεση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στη ΝΕΤ».

Ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη είπαν πως η «Πρωινή Ενημέρωση», φαίνεται να ενοχλεί κάποιους γιατί στέκεται με το μέρος των πολιτών, αναδεικνύοντας τα προβλήματά τους και πως αυτή είναι εξάλλου και η εντολή που έχουν πάρει από τους προϊσταμένους τους.

Αποστάσεις πάντως από τον κ.Μουρούτη κράτησε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος που ήταν καλεσμένος στο στούντιο λέγοντας πως θα πρέπει υπάρξει ψυχραιμία.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ