Μουρούτης: «Πρωινή Ενημέρωση» και Κούλογλου να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας - iefimerida.gr

Μουρούτης: «Πρωινή Ενημέρωση» και Κούλογλου να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας

TSIPRAS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και δημοσιογράφων της ΕΡΤ εξαπέλυσε σήμερα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούρης με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα στη ΝΕΤ.

Μιλώντας στην Πρωϊνή Ενημέρωση της ΝΕΤ, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων για προσλήψεις Μεσσηνίων επί υπουργίας Σαμαρά στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ο κ. Μουρούτης αντεπιτέθηκε επαναφέροντας αρχικά το θέμα των δηλώσεων του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που αντιτίθεται στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ:

«Ο κ. Τσίπρας, αντί να απολογείται για τους εκβιασμούς του κ. Φωτόπουλου, αναμυρηκάζει τα ψεματάκια του περί Μεσσηνίων στο μουσείο Ακρόπολης», έγραψε στο λογαριασμό του ο κ. Μουρούτης.

Στη συνέχεια ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, έγραψε:

«Ας ρωτήσει ο κΤσίπρας τους αριστερούληδες που καταλαμβάνουν τον βράχο της Ακρόπολης + τους αρχαιολογικούς χώρους για τη σχέση τους με ΣΥΡΙΖΑ»

Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ, που ο κ. Μουρούτης θεωρεί ότι ευνόησαν με τις ερωτήσεις τους τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδητικότητα των ερωτήσεών τους... » έγραψε ενώ συνέχισε λίγο μετά στο ίδιο μήκος κύματος:

«Λυπούμαι την δημοσιογράφο της ΝΕΤ, που δεν της επιτρέπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να του υποβάλει ερώτηση...Δέκα λεπτά αμίλητη είναι... »

Αντεπίθεση Παπαδημούλη

Στα διαδοχικά tweets του κ. Μουρούτη παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος έγραψε:

«Όταν ο υπεύθυνος του γρ τυπου του Πρωθυπουργού κ Μουρουτης, στιγματίζει και απειλεί δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης, εκτελεί εντολές;»

Ο κ. Μουρούτης απάντησε αρχικά με απορία:

«Σε ποιους ακριβώς αναφέρεστε;»

και αμέσως μετά έγραψε:

«Δεν σας επιτρέπω να λέτε ό,τι θέλετε...Απειλές και ψέμματα αναζητήστε στο κόμμα και στον αρχηγό σας! »

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ