Παπούλιας σε δημοσιογράφους: «Αντίσκηνα έχετε; Σας παραχωρώ τον κήπο» - iefimerida.gr

Παπούλιας σε δημοσιογράφους: «Αντίσκηνα έχετε; Σας παραχωρώ τον κήπο»

Παπούλιας σε δημοσιογράφους: «Αντίσκηνα έχετε; Σας παραχωρώ τον κήπο»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Μιχελάκη, έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο στις τρεις προκειμένου να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ο κ.Σαμαράς είπε στους δημοσιογράφους «Σεβόμαστε την εντολή του ελληνικού λαού. Πάμε για διερευνητικές». Στη συνάντηση που είχαν ο Κάρολος Παπούλιας έδωσε εντολή στον Αντώνη Σαμαρά την εντολή σχηματισμού νέας κυβέρνησης. Στη συνέχεια και μετά από μία δεκαπεντάλεπτη συζήτηση ο πρόεδρος της ΝΔ αποχώρησε.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών από τον απερχόμενο πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ο οποίος του παρέδωσε τα τελικά αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών και τη δύναμη των κομμάτων στη νέα Βουλή.

Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τους δημοσιογράφους «Αντίσκηνα έχετε; Σας παραχωρώ τον κήπο», έδωσε και το στίγμα των εξελίξεων.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί, γύρω στις 4 μ.μ. με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο γύρω στις 5 μ.μ. Στις 6.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη.Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ