Ο Σαμαράς βλέπει Τσίπρα, Βενιζέλο, Κουβέλη - Αρνήθηκε ο Καμμένος - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς βλέπει Τσίπρα, Βενιζέλο, Κουβέλη - Αρνήθηκε ο Καμμένος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους αρχηγούς όλων των κομμάτων, πλην του Νίκου Μιχαλολιάκου, θα επικοινωνήσει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, μόλις λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης.

Στις τρεις το απόγευμα θα συναντηθεί ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας με τον Κάρολο Παπούλια. Στη συνέχεια, θα συναντηθεί, γύρω στις 4 μ.μ. με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο γύρω στις 5 μ.μ. Στις 6.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί του.

Ο κ. Σαμαράς, όπως έχει ήδη τονίσει, δεν πρόκειται να συναντηθεί με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο. Υπενθυμίζεται ότι κάθε πολιτικός αρχηγός έχει στη διάθεσή του τρεις ημέρες, για να συμφωνήσει στο σχηματισμό κυβέρνησης με τους «ομολόγους» του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ