Επιτέθηκαν σε άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα Εξάρχεια -Προσπάθησαν να τους πάρουν τη μοτοσυκλέτα - iefimerida.gr

Επιτέθηκαν σε άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα Εξάρχεια -Προσπάθησαν να τους πάρουν τη μοτοσυκλέτα

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα να υποστήριξε ότι η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κάνει καθημερινά περιπολίες στα Εξάρχεια, ωστόσο τα γεγονότα τη διαψεύδουν, αφού χθες αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από αναρχικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Πέμπτης στις 10:30 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καταδίωκαν ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών, τον οποίο και ακινητοποίησαν στη συμβολή των οδών Κωλέττη και Μπενάκη. Σε εκείνο όμως το σημείο οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αναρχικών. Μάλιστα επιχείρησαν να τους αρπάξουν τη μηχανή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, ενώ την ίδαι στιγμή ο ύποπτος που είχε ακινητοποιηθεί επωφελήθηκε της κατάστασης και το έσκασε. Οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να απομακρύνουν την ομάδα των αντιεξουσιαστών έκαναν χρήση κρότου λάμψης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ