Παραδόθηκε η απελπισμένη του Ωραιόκαστρου - Δεν έκανε πράξη τις απειλές - iefimerida.gr

Παραδόθηκε η απελπισμένη του Ωραιόκαστρου - Δεν έκανε πράξη τις απειλές

Ταμπουρωμένη στο σπίτι της παραμένει η απελπισμένη του Ωραιόκαστρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με την 54χρονη, η οποία είχε κλειστεί στο σπίτι της, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, κρατώντας όμηρο τον επτάχρονο γιο της, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Η 54χρονη, η οποία, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, κλείστηκε από τη Μεγάλη Δευτέρα στο σπίτι της στο Ωραιόκαστρο, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει, χωρίς να διευκρινίζονται οι λόγοι για τους οποίους ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, που ειδοποιήθηκαν χθες το πρωί από τους γείτονες της 54χρονης, βρίσκονταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις μαζί της και προσπαθούσαν να την αποτρέψουν από το να κάνει πράξη τις απειλές της.

Πριν από λίγο, σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η γυναίκα, πείστηκε από τους άνδρες της Αστυνομίας να βγει από το σπίτι της για να μεταφερθεί στη συνέχεια σε νοσοκομείο της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ