Γυναίκα ταμπουρώθηκε στο σπίτι της μαζί με τον 7χρονο γιό της στο Ωραιόκαστρο - iefimerida.gr

Γυναίκα ταμπουρώθηκε στο σπίτι της μαζί με τον 7χρονο γιό της στο Ωραιόκαστρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταμπουρωμένη στο σπίτι της βρίσκεται μια γυναίκα κρατώντας μαζί της τον 7χρονο γιό της για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.Άνδρες των ΕΚΑΜ, αστυνομικοι με πολιτικά, ένστολοι κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, βρίσκονται έξω απο σπίτι στην οδό Κονταξοπούλου στο Ωραιόκαστρο.

Συμφωνα με πληροφοριες του seleo.gr η γυναικα ειναι κλεισμενη μεσα στο σπιτι της απο την περασμενη Δευτερα, και κρατα μεσα μαζι της και τον 7χρονο γιο της.Η αστυνομια ειδοποιηθηκε το πρωι , ομως παρα τις προσπαθειες των αστυνομικων η γυναικα δεν εχει πειστει και παραμενει μεσα κλεισμενη, μαζι με το παιδι της.

Στο σπιτι υπαρχει και κυνηγετικη καραμπινα ομως δεν εχει εξακριβωθει ακομη εαν την εχει στην κατοχη της η γυναίκα.Οι αστυνομικοι εχουν εξετασει το ενδεχομενο να εισβαλουν στο σπιτι ωστοσο κατι τετοιο δεν εχει καταστει δυνατον και οι διαπραγματευσεις συνεχιζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ