Διαμαρτυρία αστυνομικών έξω από το Α.Τ. Ομονοίας μετά την επίθεση κουκουλοφόρων [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία αστυνομικών έξω από το Α.Τ. Ομονοίας μετά την επίθεση κουκουλοφόρων [εικόνες]

Διαμαρτυρία αστυνομικών έξω από το ΑΤ Ομόνοιας/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα αστυνομικοί έξω από το Α.Τ. Ομονοίας, όπου χθες σημειώθηκε η επίθεση με μολότοφ από 70 κουκουλοφόρους.

Με πανό το οποίο γράφει «Οι αστυνομικοί στο απόσπασμα», διαμαρτύρονται χαρακτηρίζοντας την επίθεση «δολοφονική» και τονίζοντας ότι η πολιτεία θα πρέπει να λάβει μέτρα για αυτές τις επικίνδυνες καταστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, λίγα λεπτά πριν από τις 9, άγνωστοι πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου.

Παράσταση διαμαρτυρίας από αστυνομικούς

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί (τρεις εκ των οποίων διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο), ενώ καταστράφηκαν ένα λεωφορείο της αστυνομίας, δύο περιπολικά και δύο αυτοκίνητα πολιτών.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί

«Αδίστακτοι δολοφόνοι, ήθελαν νεκρό»

Για «αδίστακτους δολοφόνους που ήθελαν νεκρό αστυνομικό» έκανε λόγο σήμερα ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών , Στράτος Μαυροειδάκος, αναφερόμενος στην επίθεση.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, «περίπου 70 άτομα έριξαν μολότοφ στην κλούβα, όταν οι συνάδελφοι πήγαν να σβήσουν τη φωτιά, τους πέταγαν μολότοφ. Μετά έριξαν μολότοφ στον φρουρό, έριξαν μολότοφ και στο παράθυρο των κρατητηρίων, η οποία ευτυχώς δεν εξερράγη».

«Οι αστυνομικοί στο απόσπασμα», γράφει το πανό
Ο Δ. Καμμένος μαζί με τους αστυνομικούς

Μαζί με τους αστυνομικους έξω από το ΑΤ Ομόνοιας βρίσκεται και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Φωτογραφίες: IntimeNews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ