Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών για Ομόνοια: Αδίστακτοι δολοφόνοι, ήθελαν νεκρό - iefimerida.gr

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών για Ομόνοια: Αδίστακτοι δολοφόνοι, ήθελαν νεκρό

επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «αδίστακτους δολοφόνους που ήθελαν νεκρό αστυνομικό» κάνει λόγο ο Στράτος Μαυροειδάκος, αναφερόμενος στη χθεσινοβραδινή επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας.

Όπως περιέγραψε σήμερα μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, «περίπου 70 άτομα έριξαν μολότοφ στην κλούβα, όταν οι συνάδελφοι πήγαν να σβήσουν τη φωτιά, τους πέταγαν μολότοφ. Μετά έριξαν μολότοφ στον φρουρό, έριξαν μολότοφ και στο παράθυρο των κρατητηρίων, η οποία ευτυχώς δεν εξερράγη».

Σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών αστυνομικών, ο κ. Μαυροειδάκος είπε πως οι τρεις από τους συναδέλφους του πήραν εξιτήριο από το 401, ενώ ο τέταρτος παραμένει νοσηλευόμενος, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών τόνισε ότι δεν υπάρχει «πολιτική βούληση να συλληφθούν αυτοί οι άνθρωποι».

Τέλος, αναφέρθηκε σε «γυμνασμένους» δράστες που πήγαν στην Ομόνοια με γκλομπ, κάνοντας μάλιστα λόγο για «στρατολόγησή τους από τους αναρχικούς».

«Και εμείς καθόμαστε εδώ μοιρολατρικά…», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ