Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον τραυματισμό του φωτορεπόρτερ από τα MAT - iefimerida.gr

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον τραυματισμό του φωτορεπόρτερ από τα MAT

Εισαγγελική παρέμβαση για τον τραυματισμό του φωτορεπόρτερ Λώλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο πρόεδρος της Ενωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος, το απόγευμα της Πέμπτης στο Σύνταγμα, διέταξε η Εισαγγελέας, Ελένη Ράικου.

Η Εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβωθούν τα γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του φωτορεπόρτερ, ο οποίος σήμερα υπεβληθη σε εγχείρηση η οποία μάλιστα ήταν επιτυχής.

Ήδη με εντολή της κ. Ράικου δύο εισαγγελείς θα μεταβούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να προχωρήσουν στην πλήρη διερεύνηση του περιστατικού.

Παρουσία εισαγγελέα, εξάλλου, θα διεξαχθεί για την υπόθεση και η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Μάριος Λώλος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει «εμπιεστικό κάταγμα κρανίου και τραυματική υπαραχνοειδή αιμορραγία» έχοντας μέχρι στιγμής πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον.

Νωρίτερα μεταφέρθηκε από την Κεντρική Κλινική Αθηνών, όπου και νοσηλευόταν μετά τον τραυματισμό του στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου και υποβλήθηκε επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο ασθενής κ. Λώλος εισήχθη σήμερα 6/4/2012 στο νοσοκομείο Υγεία με εμπιεστικό κάταγμα κρανίου, θλάσεις εγκεφάλου και τραυματική υπαρχανοειδή αιμορραγία. Ο κ. Λώλος είχε πλήρη επικοινωνία κατά την άφιξή του, υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου. Ο ασθενής ανένηψε ομαλώς και παρακολουθείται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας».

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη μεταφορά του.

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον τραυματισμό του φωτορεπόρτερ από τα MAT | iefimerida.gr 0
Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον τραυματισμό του φωτορεπόρτερ από τα MAT | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ