Στο χειρουργείο ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος που τραυμάτισαν τα ΜΑΤ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο χειρουργείο ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος που τραυμάτισαν τα ΜΑΤ [εικόνες]

Στο νοσοκομείο ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος που τραυμάτισαν τα ΜΑΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επέμβαση θα υποβληθεί ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριος Λώλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, κατά τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Λώλος χτυπήθηκε με γκλομπ από το οποίο και του δημιουργήθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά τα επεισόδια μεταφέρθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, ενώ εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου και θα χειρουργηθεί.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε τη διενέργεια διοικητικής εξέτασης τόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό, όσο και για τα υπόλοιπα, δήλαδή τη βίαιη συμπεριφορά και τους προπηλακισμούς ανθρώπων του Τύπου από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ, με ανακοίνωσή του εξέφρασε τον έντονο αποτροπιασμό του για τη νέα βάρβαρη και απρόκλητη επίθεση την οποία δέχτηκαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς των ΜΑΤ δημοσιογράφοι που κάλυπταν τη συγκέντρωση στη μνήμη του 77χρονου αυτόχειρα στο Σύνταγμα, με θύμα αυτή τη φορά τον πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριο Λώλο, που εισήχθη σε Νοσοκομείο «με κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πλήξη με γκλομπ και χρήζει χειρουργικής παρέμβασης».

Μάλιστα για το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί από το διασωματιακό των ΜΜΕ παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην Κατεχάκη.

Φωτογραφία από το tsantiri.gr

Φωτογραφία από το tsantiri.gr

Φωτογραφία από το enikos.gr

Φωτογραφία από το metrogreece.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ