Ηταν όλοι εκεί -Οι λαμπεροί καλεσμένοι στον γάμο Ρέμου-Μπόσνιακ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηταν όλοι εκεί -Οι λαμπεροί καλεσμένοι στον γάμο Ρέμου-Μπόσνιακ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ δεν θα μπορούσαν να μην έχουν στο πλάι τους αγαπημένους φίλους.

Το μυστήριο τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στο ιδιωτικό εκκλησάκι της οικίας του Δημήτρη Κοντομηνά, στη Βαρυμπόμπη μέσα σε ένα άκρως ειδυλλιακό περιβάλλον, και όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν όλοι εκεί για να ευχηθούν στο ζευγάρι!

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους βρίσκονται ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, η Μαρινέλλα, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλενα Παπαρίζου, ο Λάμπης Λιβιεράτος, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Άγγελος Διονυσίου, ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Χάρης Σιανίδης, ο Λάκης Γαβαλάς και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

Η Καίτη Γαρμπή με τον γιο της Δημήτρη
Εμυ Λιβανίου-Κατερίνα Παναγοπούλου
Δέσποινα Μοιραράκη
Δέσποινα Βανδή-Ηλίας Κοκκοτός
Ηταν όλοι εκεί -Οι λαμπεροί καλεσμένοι στον γάμο Ρέμου-Μπόσνιακ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Χάρης Σιανίδης
Τόλης Βοσκόπουλος-Αντζελα Γκερέκου
Γιάννης Ζουγανέλης
Ναταλία Γερμανού
Χρήστος Δάντης
Γλυκερία
Zeljko Obradovic
Βασίλης Καρράς
Δέσποινα Βανδή
Κωνσταντίνος Αργυρός

Εικόνες: NDPphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ