Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ - iefimerida.gr

Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γαμπρός ντύθηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος επισφράγισε την πολύχρονη σχέση του με την Υβόννη Μπόσνιακ με έναν παραμυθένιο γάμο σε ένα σκηνικό μοναδικό και ιδιαίτερο.

Δείτε τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες από τον λαμπερό γάμο της χρονιάς:

Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ | iefimerida.gr 0
Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ | iefimerida.gr 1
Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ | iefimerida.gr 2

Η Υβόννη Μπόσνιακ έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της το οποίο αναδείκνυε το κορμί της: Στενό και εξώπλατο, με διακριτικά κεντήματα. Το μακρύ πέπλο που στηριζόταν στο κλασικό σινιόν της, έδινε την απαραίτητη νότα ρομαντισμού.

Ο Αντώνης Ρέμος έδειχνε να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της, ενώ ο ίδιος φορούσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Δείτε τη στιγμή που ο γαμπρός Αντώνης Ρέμος, κρατώντας στα χέρια την κόρη τους Ελένη, παραλαμβάνει τη νύφη Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία μόλις έχει φθάσει στο σημείο όπου θα τελούνταν το μυστήριο, διασχίζοντας με βάρκα τη λίμνη του κτήματος:

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο ιδιωτικό εκκλησάκι της οικίας του Δημήτρη Κοντομηνά, στη Βαρυμπόμπη, ενώ κουμπάροι είναι ο επιστήθιος φίλος του τραγουδιστή Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη του μοντέλου και σχεδιάστριας, Μαρία Μπεκατώρου, ο ισχυρός άνδρας του Nammos Γιάννης Παπαλέκας, αλλά και ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Παρανυφάκι του ζευγαριού η κόρη τους Ελένη φυσικά, η οποία περίμενε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο την μητέρα της Υβόννη. Ηταν η μικρή, μάλιστα, αυτή που έδωσε στην νύφη μαμά της την νυφική ανθοδέσμη.

Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ | iefimerida.gr 3

Δεκάδες είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι που βρίσκονται δίπλα στο ζευγάρι στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής του.

Ανάμεσα σε αυτούς ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, η Μαρινέλλα, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλενα Παπαρίζου, ο Λάμπης Λιβιεράτος, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Άγγελος Διονυσίου, ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θέμης Γεωργαντάς και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

Η πιο μεγάλη έκπληξη βέβαια θα είναι η παρουσία του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Ερος Ραμαζότι, ο οποίος φιλοξενείται στο σπίτι του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του, και θα δώσει μία ιδιαίτερη ρομαντική νότα στην αποψινή βραδιά.

Το μενού της δεξίωσης έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ αναμένεται να στηθεί ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο θα «παρελάσουν» όλοι οι καλλιτέχνες, φίλοι και συνάδελφοι του γαμπρού!

Το γαμήλιο σκηνικό έχει φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια το ίδιο το ζευγάρι, καθώς οι δυο τους ήθελαν να είναι τα πάντα ακριβώς όπως τα είχαν ονειρευτεί.

Λευκά μπαλόνια υπάρχουν στον χώρο, ενώ η λίμνη στο κτήμα κάνει την εικόνα ειδυλλιακή. Μέσα σε αυτήν υπάρχουν πανέμορφα φαναράκια που φωτίζουν τον χώρο, ενώ η πρόσβαση έγινε για όλους με βάρκα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η νύφη έφθασε μέσα στη βάρκα, με την οποία μετά το τέλος του μυστηρίου αποχώρησε μαζί το ζευγάρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ