Τραγουδώντας «Μέχρι το τέλος του κόσμου» πήγαν Ρέμος-Μπόσνιακ στη δεξίωση του γάμου τους [αποκλειστικό βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγουδώντας «Μέχρι το τέλος του κόσμου» πήγαν Ρέμος-Μπόσνιακ στη δεξίωση του γάμου τους [αποκλειστικό βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είσοδο με... Αντώνη Ρέμο έκαναν φυσικά ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, στη δεξίωση του γάμου τους!

Υπό τους ήχους ενός από τα πιο ερωτικά και τα πιο χαρούμενα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, ενώ τα ηχεία έπαιζαν δυνατά το «Μέχρι το τέλος του κόσμου», ο τραγουδιστής και η σύζυγός του πλέον Υβόννη Μπόσνιακ εισήλθαν στο χώρο της δεξίωσης όπου όρθιοι τους υποδέχθηκαν οι φίλοι τους.

Το ζευγάρι χαμογελαστό και πιασμένο χέρι χέρι δεν σταμάτησε να δέχεται τις ευχές και τις αγκαλιές των φίλων τους καθώς κατευθύνονταν προς την... πίστα, ενώ ο Αντώνης Ρέμος προσπαθούσε να ξεσηκώσει τους καλεσμένους του και να κουνηθούν στο ρυθμό του τραγουδιού του.

Η δεξίωση γίνεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά. Ενας χώρος που έχει διακοσμηθεί άκρως ρομαντικά με τα χιλιάδες λαμπάκια να δίνουν τον τόνο.

Αλλωστε ο γάμος ήταν ρομαντικός σε όλα του και σίγουρα βοήθησε η λίμνη που υπάρχει στο κτήμα και την οποία διέσχισαν με βάρκα, τόσο η νύφη και ο γαμπρός, όσο και όλοι οι καλεσμένοι για να φθάσουν στο εκκλησάκι όπου τελέστηκε ο γάμος.

Στη δεξίωση το μικρόφωνο αναμένεται να πάρει φυσικά ο γαμπρός αλλα και οι φίλοι του τραγουδιστές που βρίσκονται εκεί. Και πραγματικά είναι πολλοί!

Βέβαια ξεχωριστή αναμένεται να είναι η στιγμή που το μικρόφωνο θα πάρει ο τροβαδούρος του έρωτα Ερος Ραματζότι ο οποίος ήρθε Ελλάδα για το γάμο του φίλου του!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Ρέμος Υβόννη Μπόσνιακ γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ