Δύo τηλεοπτικά debate τετ α τετ με Σαμαρά θα ζητήσει ο Βενιζέλος - iefimerida.gr

Δύo τηλεοπτικά debate τετ α τετ με Σαμαρά θα ζητήσει ο Βενιζέλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο τηλεοπτικά debate τετ α τετ με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και δύο ακόμη με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς θα προτείνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια του σημερινού «πρωινού καφέ» στα γραφεία του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους, όπου ελήφθησαν μια σειρά αποφάσεων για την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς τις εκλογές.

Εκτός από τις ήδη προγραμματισμένες κινήσεις ενόψει και της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου την Παρασκευή όπου θα κηρυχθεί και επισήμως η έναρξη του προεκλογικού αγώνα και θα τονιστεί πως ο στόχος είναι η πρώτη θέση στις εκλογές, αποφασίστηκε και συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τα κορυφαία στελέχη του κινήματος.

Η συνάντηση αυτή προγραμματίστηκε για τις 2 μετά το μεσημέρι με τη συμμετοχή των Ανδρέα Λοβέρδου, Κώστα Σκανδαλίδη, Μίμη Ανδρουλάκη, Δημήτρη Ρέππα, Μιχάλη Καρχιμάκη, Αννας Διαμαντοπούλου, Φώφης Γεννηματά, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, Χρήστου Πρωτόπαπα και Πέτρου Ευθυμίου. Ο κ. Χρήστος Παπουτσής λείπει στο εξωτερικό και ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ