Survivor 2: Εκπληξη οι δύο παίκτες που οι φήμες θέλουν να είναι ζευγάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Survivor 2: Εκπληξη οι δύο παίκτες που οι φήμες θέλουν να είναι ζευγάρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Survivor 2 εδώ και μια εβδομάδα αποτελεί... ιστορία.

Το ριάλιτι, που φέτος δεν είχε ούτε τόση ίντριγκα, ούτε παίκτες με τους οποίους το κοινό να τρελαθεί μαζί τους, όπως συνέβη στο Survivor 1 με τον Ντάνο, ολοκληρώθηκε με τον τελικό να λαμβάνει χώρα την προπερασμένη Παρασκευή στην Αθήνα και τον Ηλία Γκότση να αναδεικνύεται νικητής.

Φέτος, το κοινό δεν αναρωτήθηκε αν έπαιξε σεξ στον Αγιο Δομίνικο, αφού στο φακό τουλάχιστον δεν φάνηκε να υπάρχει ιδιαίτερη χημεία μεταξύ παικτών. Το μόνο ειδύλλιο που φάνηκε να υπήρξε, το οποίο ήταν εντελώς πλατωνικό, και το οποίο μάλιστα προβλήθηκε ιδιαίτερα από την παραγωγή του Survivor 2, ήταν αυτό ανάμεσα στην Ροδάνθη και στον Τούρκο παίκτη Χίλμι.

Ωστόσο, οι δύο παίκτες δεν είχαν καν την ευκαιρία να συναντιούνται μέσα στο παιχνίδι και έτσι, όπως εξήγησε και η Ροδάνθη, πέρα από κάποιες ματιές και κάποια ανταλλαγή δώρων δεν υπήρξε τίποτα άλλο μεταξύ τους.

Ομως, όπως αποκαλύπτεται από δημοσίευμα των Παραπολιτικών, μέσα στο Survivor 2 φαίνεται ότι γεννήθηκε ένας έρωτας, τον οποίο δεν έπιασαν οι κάμερες. Στο ριάλιτι άλλωστε, έγινε απλά η γνωριμία και ο έρωτας των δύο παικτών φούντωσε μετά την έξοδό τους από το Survivor 2.

Ο λόγος για δύο αρχικά Διασήμους και εν συνεχεία Μαχητές: Τον καρδιοκατακτητή Νάσο Παπαργυρόπουλο και την Εύη Σαλταφερίδου.

Survivor 2: Εκπληξη οι δύο παίκτες που οι φήμες θέλουν να είναι ζευγάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Survivor 2: Εκπληξη οι δύο παίκτες που οι φήμες θέλουν να είναι ζευγάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Είναι ζευγάρι Νάσος και Εύη», λένε τα Παραπολιτικά και διευκρινίζουν: «Σε έρωτα εξελίχθηκε μετά το Survivor η χημεία μεταξύ του Νάσου Παπαργυρόπουλου και της Εύης Σαλταφερίδου».

«Μετά το πέρας του παιχνιδιού και αφού και οι δύο αποχώρησαν, αρκετά βράδια ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε να απολαμβάνουν κοινές εξόδους, έχοντας αναπτύξει μια καλή σχέση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για κάτι παραπάνω», γράφει ακόμη το ρεπορτάζ της Ματίνας Σπυροπούλου.

Η αλήθεια είναι, ότι ο φωτογραφικός φακός του NDP είχε συλλάβει τους δυο παίκτες του Survivor 2, μετά την έξοδό τους από το ριάλιτι, και πριν τη διεξαγωγή του τελικού, να απολαμβάνουν ένα βράδυ μαζί στο Ηρώδειο, αλλά και να δίνουν το παρόν μαζί στην παρουσίαση του παραμυθιού του Στέλιου Κρητικού. Ο χρόνος θα δείξει αν η... χημεία ανάμεσα στους δύο παίκτες του Survivor 2 θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα όπως συνέβη και στο Survivor 1 με τον Κώστα Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Νάσος-Εύη στο Ηρώδειο
Ενας έρωτας γεννήθηκε στο Survivor 2;
Ο χρόνος θα δείξει αν το Survivor στάθηκε η αφορμή για έναν ακόμη μεγάλο έρωτα, μετά από εκείνον του Κώστα Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.
Σαλταφερίδου, Σκαρώνη, Παπαργυρόπουλος, Σαμαρίνου, Δρυμωνάκος, στην παρουσίαση του παραμυθιού του Στέλιου Κρητικού

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ