Τα δικά του ο Βαρουφάκης για το δημοψήφισμα: Η 5η Ιουλίου είναι γιορτή Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Τα δικά του ο Βαρουφάκης για το δημοψήφισμα: Η 5η Ιουλίου είναι γιορτή Δημοκρατίας

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 5η Ιουλίου είναι γιορτή Δημοκρατίας, σχολιάζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή τα τρία χρόνια από το δημοψήφισμα.

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ που πανηγύριζε όταν έκλεισαν οι τράπεζες στην Ελλάδα και επεβλήθησαν capital control επιμένει να υπερασπίζεται το δημοψήφισμα.

Με ανάρτησή του στο twitter ο κ. Βαρουφάκηςεπισημαίνει ότι «πριν 3 χρόνια οι πολίτες απέδειξαν ότι ένας λαός μπορεί να απεμπολήσει τον φόβο με τον οποίο μια μικρή, ανόητη, αυταρχική ολιγαρχία αποκλείει τον δήμο από την δημοκρατία χρεώνοντάς τον τις δικές της αμαρτίες & ζημίες την ώρα που τον λοιδωρεί».

Το σχόλιό του καταλήγει ότι «η 5 Ιουλίου είναι Γιορτή Δημοκρατίας».

Η ανάρτηση

Πριν 3 χρόνια οι πολίτες απέδειξαν ότι ένας λαός μπορεί να απεμπολήσει τον φόβο με τον οποίο μια μικρή, ανόητη, αυταρχική ολιγαρχία αποκλείει τον δήμο από την δημοκρατία χρεώνοντάς τον τις δικές της αμαρτίες & ζημίες την ώρα που τον λοιδωρεί. Η 5 Ιουλίου είναι Γιορτή Δημοκρατίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαρουφάκης δημοψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ