Τι στο καλό συμβαίνει με τη Μελάνια Τραμπ; Δεν θα πάει ούτε στη σύνοδο του G7 - iefimerida.gr

Τι στο καλό συμβαίνει με τη Μελάνια Τραμπ; Δεν θα πάει ούτε στη σύνοδο του G7

Οσα είπε η εκπρόσωπός της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύζυγός του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δεν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής του G7 που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στο Κεμπέκ του Καναδά.

Ούτε θα παραστεί στην προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής με τη Βόρεια Κορέα στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Η Μελάνια Τραμπ είχε ταξιδέψει πέρυσι στην Ιταλία για να παραστεί στη σύνοδο του G7, του γκρουπ των επτά ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη (Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Βρετανία και ΗΠΑ). Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν έχει θεαθεί από τις 10 Μαΐου. Υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις 14 Μαΐου για τη θεραπεία ενός καλοήθους προβλήματος στο νεφρό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 19 Μαΐου.

«Δεν θα παραστεί στο G7, ούτε σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη αυτή τη φορά», δήλωσε η εκπρόσωπός της Στέφανι Γκρίσαμ.

Στις 30 Μαΐου, η Μελάνια Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι «βρίσκεται στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά της, αισθάνεται υπέροχα και εργάζεται για τα παιδιά και τον αμερικανικό λαό», θέλοντας έτσι να δώσει τέλος σε φημολογίες για την απουσία της.

Ένας ρεπόρτερ του δικτύου CNBC έγραψε στο Twitter ότι είδε την Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο στις 29 Μαΐου με τις βοηθούς της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ G7 σύνοδος εξαφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ