Η Μελάνια εξαφανισμένη εδώ και 20 ημέρες -Η ίδια διαψεύδει με tweet - iefimerida.gr

Η Μελάνια εξαφανισμένη εδώ και 20 ημέρες -Η ίδια διαψεύδει με tweet

«Τα μέσα ενημέρωσης αφιερώνουν παραπάνω ώρες και μεταδίδουν εικασίες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να δώσει τέλος στις φήμες γύρω από τη μακρά απουσία της, η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ ανάρτησε μήνυμα στο Twitter και διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται στον Λευκό Οίκο όπου «εργάζεται σκληρά για τον αμερικανικό λαό και τα παιδιά».

«Βλέπω ότι τα μέσα ενημέρωσης αφιερώνουν παραπάνω ώρες και μεταδίδουν εικασίες για το πού βρίσκομαι και τι κάνω. Σας διαβεβαιώνω ότι είμαι στον Λευκό Οίκο και εργάζομαι σκληρά για τον αμερικανικό λαό και τα παιδιά», ανέφερε η ίδια.

Η Μελάνια εξαφανισμένη εδώ και 20 ημέρες -Η ίδια διαψεύδει με tweet  | iefimerida.gr 0

Η Μελάνια Τραμπ είναι άφαντη εδώ και 20 μέρες, δηλαδή από τις 10 Μαΐου,όταν συνόδευσε τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υποδέχτηκε Αμερικανούς που απελευθερώθηκαν από τη Βόρεια Κορέα όπου κρατούνταν.

Λίγε μέρες μετά από την τελευταία της εμφάνιση, η 48χρονη Σλοβένα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για ένα καλόηθες πρόβλημα στο νεφρό.

Η Μελάνια εισήχθη στις 14 Μαΐου στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed στη Βηθεσδά (Μέριλαντ), κοντά στην Ουάσινγκτον όπου νοσηλεύτηκε πέντε ημέρες.

Εκτοτε και μέχρι το σημερινό της post, η μόνη επικοινωνία που είχε η Μελάνια με τον «έξω» κόσμο ήταν πάλι μέσω Twitter, στις 16 Μαΐου, προκειμένου να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό και να δηλώσει πως «αισθάνεται υπέροχα» και αδημονεί να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η Μελάνια εξαφανισμένη εδώ και 20 ημέρες -Η ίδια διαψεύδει με tweet  | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, μέχρι πρότινως οι ελάχιστες πληροφορίες που δίνονταν από τον Λευκό Οίκο τροφοδοτούσαν φήμες για πιθανή απομάκρυνση του ζευγαριού.

Πάντως, τα ξένα μέσα αναφέρουν πως μπορεί η ίδια να διαβεβαιώνει πως είναι στο γραφείο της και εργάζεται σκληρά, ωστόσο από την τελευταία της εμφάνιση δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα καμία φωτογραφία της από τον Λευκό Οίκο, ενώ ούτε η ίδια ή ο Αμερικανός Πρόεδρος έχουν ανεβάσει κάτι σχετικό στα social media.

Αυτό που αναμένουν όλοι για να την δουν- πιθανώς- είναι το φετινό πικ-νικ του Κογκρέσου, το οποίο πέρσι πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου στον Λευκό Οίκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ