Ο σέξι άνδρας του Sex and the City «πυροβολεί» και εκείνος τη «Σαμάνθα» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο σέξι άνδρας του Sex and the City «πυροβολεί» και εκείνος τη «Σαμάνθα» [εικόνες]

Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πιο σέξι άνδρας του Sex and the City και ο μόνος που κατάφερε στην σειρά να σαγηνέψει περισσότερο την Σαμάνθα Τζόουνς, έσπασε την σιωπή του και μίλησε για την χωρίς προηγούμενο κόντρα των δύο γυναικών.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιστον Λούις εμφανίστηκε πριν δύο μέρες σε τηλεοπτικό πάνελ και όταν ρωτήθηκε για το τι έχει γίνει ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες και υπάρχει τέτοιο μίσος από την πλευρά της Κιμ Κατράλ αν και στην αρχή δεν θέλησε να απαντήσει τελικά το έκανε το σχόλιό του.

«Με όλα αυτά που έχουν συμβεί κι έχουν γραφτεί στον Τύπο για την Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τι έχεις να πεις; Ήσουν εκεί. Είχες ιδέα ότι γινόταν όλο αυτό;»,τον ρώτησε ο παρουσιαστής.

Ο σέξι άνδρας του Sex and the City «πυροβολεί» και εκείνος τη «Σαμάνθα» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Αν δεν έχεις να πεις κάτι ωραίο, καλό είναι να μη λες τίποτα», απάντησε στην αρχή ο ηθοποιός, αλλά μετά αποφάσισε να πει κάτι και να μην το αφήσει να περάσει έτσι.

Εκεί όμως που όλοι περιμέναμε να δικαιολογήσεις -κάπως- την αντίδραση της Κιμ Κατραλ όταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ της έστειλε συλλυπητήρια για τον αδελφό της ή έστω να πει τι πιστεύει πως έγινε, ο ίδιος πήρε αμέσως το μέρος της Τζέσικα Παρκερ.

Ο σέξι άνδρας του Sex and the City «πυροβολεί» και εκείνος τη «Σαμάνθα» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Ακούστε, πρέπει να πω ότι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν πάντα αξιαγάπητη και άψογη επαγγελματίας και νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να θυμούνται τη γενναιοδωρία των άλλων και όσα τους έχουν δοθεί».

«Θα σταματήσω εδώ γιατί δεν έχω κάτι άλλο να πω» ανέφερε ο Λούις, χωρίς να πει κουβέντα για το τηλεοπτικό του ταίρι.

Ο παρουσιαστής βέβαια δεν το άφησε να περάσει έτσι και ρώτησε τον σέξι ηθοποιό αν είναι ξεκάθαρα με το μέρος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Ο σέξι άνδρας του Sex and the City «πυροβολεί» και εκείνος τη «Σαμάνθα» [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφία: Splash / Ideal Image

«Οφείλω να αναγνωρίσω τη χάρη που είχε αυτή η γυναίκα. Ήταν πάντα καλή μαζί μου».

«Δηλαδή υπήρχαν άλλοι που δεν ήταν τόσο καλοί μαζί σου;». Ο Λούις γέλασε και αρκέστηκε σε ένα «H Σάρα ήταν καταπληκτική», κλείνοντας το θέμα έχοντας μιλήσει μόνο για εκείνη.

Να σημειωθεί πως η κόντρα είχε ξεκινήσει όταν η Κιμ Κατράλ αποφάσισε να απαντήσει στα συλλυπητήρια της Τζέσικα Πάρκερ για τον χαμένο της αδελφό, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ