Οι κριτικοί απαντούν σκληρά στον Σμαραγδή: Φαιδρότητες, να πάει στη δικαιοσύνη - iefimerida.gr

Οι κριτικοί απαντούν σκληρά στον Σμαραγδή: Φαιδρότητες, να πάει στη δικαιοσύνη

Ο σκηνοθέτης του «Καζαντζάκη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κάνει πράξει τις απειλές του και να προσφύγει στη Δικαιοσύνη καλεί τον Γιάννη Σμαραγδή η Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου (ΠΕΚΚ) προσδοκώντας, όπως αναφέρει, ότι έτσι η υπόθεση «ίσως μεταπηδήσει από την οθόνη της φαιδρότητας σε εκείνη της υπευθυνότητας».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των Κριτικών Κινηματογράφων απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του σκηνοθέτη ότι θα κινηθεί νομικά για τις κακές κριτικές που δέχτηκε για τον «Καζαντζάκη», αναφέρει:

«Η Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου δεν προσυπογράφει καμία προσωπική άποψη για τον “Καζαντζάκη”, όμως υπερασπίζεται την ελεύθερη, δημόσια κυκλοφορία και της παραμικρής.

Πρόκειται για το αυτονόητο. Αντιθέτως, μοιάζει τουλάχιστον περίεργο ο κ. Γιάννης Σμαραγδής να “ενοχλείται” αναδρομικά και να απειλεί μερίδα κριτικών, ένα μήνα μετά από τα σχετικά δημοσιεύματα.

Μην προεξοφλώντας τις αληθινές του επιδιώξεις, αναμένουμε να κάνει πράξη τις απειλές και να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Ίσως έτσι μεταπηδήσει η υπόθεση από την οθόνη της φαιδρότητας σ' εκείνη της υπευθυνότητας.

Τότε ίσως επανέλθουμε στην περίπτωσή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σμαραγδής κριτικοί κινηματογράφου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ